• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Kaka gratulacje :-) a to szef tak zabiega o Ciebie, czy zmieniłaś pracę?
Nie zmieniłam...jeszcze;-)
Jestem padnięta. Młody dał mi tak popalić w nocy że nie wiem jak się nazywam. Od 1 do prawie 4 nie spał. Wiercił się w łóżeczku gadał wstawał wyrzucał z niego pościel a rano nie mogliśmy go dobudzić i był ryk. A ja teraz siedzę w firmie, gapie się w ekran i nie wiem po co ...
współczuję nocki..u nas odpukać jeszcze nigdy nie było aż tak źle. Jednak to ja mam złote dziecko.

Hej no ja jestem w szoku. No i nie bardzo mi sie ten wystrój podoba. Tzn podoba mi sie wygląd ale nie podoba mi sie że czuje sie tu jak w obcym miejscu i musze od nowa odkrywać co i gdzie. No ale trzeba sie przyzwyczaić.
No weekend miną ok. Konsultantką Avon zostałam. Zobaczymy jak to bedzie. Nic nie płace za to i jak sie nie uda to nie bedzie żal. Dziś chyba ta rozmowa z szefe ale nie napewno bo u niego to nigdy nic nie wiadomo:rofl2: Ale kompletnie sie nie przejmuje. Alo to chyba źle co że mam taki luz w sobie??
Wiosna!!!!
5_wiosna_06_1024%20x%20768.jpg

Jak rozmowa??
Wiosenka piękna...szkoda, ze tylko na zdjęciu. Dziś u mnie wietrznie i deszczowo wrrr
Co do Avonu. Raz kupiłam cienie i byłam mega niezadowolona, za to kremy wyszczuplajace całkiem niezłe;-)

witam jeszcze z lozeczka :)

Karola no no no Gratulacje teraz maz dopiero bedzie zazdrosny
Jakoś zapomniał o zazdrości ehhh
Za to jak jeden klient rzucił mi komplement to z wrażenia nie mogłam faktury wypisać;-)

Małgosia my to jesteśmy pod każdym względem różni normalnie misz masz:-D:-D:-D

eee no koleżanko co ja tu czytam Pięknie!!!!!!!!!!!! GRATKI

Kurde biedne chłopaki i jak po prześwietleniu????

O której ma być ta rozmowa?????????? No i fajnie że bedziesz miałą jakieś dodatkowe zajęcie a jak przytym wpadnie jakiś grosz w kieszeń to jeszcze fajniej:rofl2::rofl2:

Witam
Ja właśnie wróciłam do domku bo byłam (jeszcze z dwiema mamusiami) załatwiać dla naszych pociech piknik pożegnalny, bo jednak doszliśmy do wniosku ze zamiast tradycyjnego balu zrobimy im zabawe w plenerze:-p:-p:-p A więc miejsce zaklepane wstępne menu też;-) wodzirej też już załatwiony. Teraz trza pomyśleć czy aby nie zrobić tego na styl Dzikiego zachodu lub innego by dzieciaki miały frajdę no i wymyśleć jakieś konkursy i zabawe na te 4h;-);-)
Teraz się obiadek gotuje, mały śpiocha a mamusia pije kawke:-p

Witam coraz bardziej mi się to nowe bb podoba chociaż wczoraj byłam zupełnie innego zdania, ale to prawda im człowiek starszy tym trudniej mu zaakceptować zmiany:-D
Jajuż na dole posprzątałam, drugie pranie się pierze, słońce przepiękne i ciepło.
Lenka sobie słodko śpi, wypiję kawkę i idę sprzątać łazienki.

A od soboty chodzę jak pokraka tzn dziś ju dużo lepiej bo mnie "strzykło" w krzyżach, najgorzej jest rano i jak mszę małą brać na rece boli jak diabli:no:
M mnie smaruje maścią przeciwbólową ale to samo musi przejść niestety:no:

No a we środę malujemy naszą sypialnię, farbę już mamy kupioną i tylko czekam na M bo w środę ma być w domku:tak::tak:

Ja jakos też nie mogę sie przyzwyczaic ale źle nie jest na nowym bb
Współczuję bólu. Mi pomagały tabletki chyba Cetonal ale to na recepte.

Hejka Wszystkim:)
Ja za parę minutek uciekam z pracy, więc na chwilunię wpadam powiedzieć, że ze zdrówkiem lepiej, w pracy sukcesy od poniedziałku bo wreszcie podpisałam umowę z klientem, nad którym pracowałam od listopada, a mąż mnie zabiera dziś na zakupy :)) Żyć nie umierać, oby tylko mi łba nie urwało - tragicznie wieje u mnie ://// Buźka odezwę się wieczorkiem na dłużej :)

Zakupy...a ja przed wypłata;-) i zostają mi aktualnie zakupy w spożywczaku heheheh

Madziunia sądny poniedziałek. Ja kilka tygodni temu miałąm tydzien do dupy...

Spijam sobie likierek, zaraz pranko wywieszam i robie łóżko. Może MjM obejrze i kimono.

reklama
ulka jaki kolorek????
mirabelka wooooooo aż tyle w wodzie ja zawsze po godzince miałam już dosc
mamana jak zakupki???
małgosia nie pomoge o mój jak do tej pory to lgnie do dzieci, a z biciem - hymmmmmmmm dziwne
minisia a może poprostu dajcie mu w kość, to może sam ucieknie
magdziunia tule i głaszcze, przygód miałaś naprawde sporo. Zdrówkaaaaaaaa
kaka je nawet nie poweim co dzisiaj jadłam waga w góre poszyboje jak nic

A my po południu plan dnia wypełnilismy. Bylismy na zakupkach. Kupiłam młodemu buty, kutrke, 2 pary spodni w smyku i to za niecałą 100 :-) wiec jestem przeszczęsliwa. Potem castorama i tesco, młody niestety nie potrafi usiedzieć w koszyku, a w sklepie woli ganiać niz iegac, więc M zrobiła zakupki a ja poszłam z młodym na taki mini placyk w sklepie i mlody szalał jak najety z dzićmi- po prostu dusza towarzystwa, potem był zoologiczny i oglądał ryki i papugi:-)

U mnie nic ciekawego:biggrin2: Weny brak, pogoda do dupy... Z Patrykiem już w miare ok, no ale pojechał w niedziele przed 21, wiec znowu sama... Po za tym ctrl+c, ctrl+v ;-) hihi
Lece do spania. Buzka

Heloł,
Mi nagła robota wypadła i się obijam na bb.

Małgorzatka nadopiekuńcza nienadopiekuńcza, ale poszukałabym innego przedszkola. Bo lanie w tyłek nie jest dla mnie normalne w takiej instytucji:no: Ale zapytaj najpierw.
W Irsku jest kompletny zakaz bicia dzieci i wydawało mi się że cała unia ma takie prawo.
Minisia jakbyś potrzebowała pomocy w pozbyciu się "pasożyta" daj znać - przyjadę i Ci pomogę mu nakopać. Raz, że mam nerwy teraz w sam raz na lanie drani, a dwa, że też miałam takiego współlokatora i wiem jaka cholera bierze.
Kaka no no no... Miło na całym horyzoncie. Gratuluję.
Mirabelka buziol dla Iguni-szybkobiegaczki. Super!
Magdziunia ja mam tak, że jak poniedziałek do bani, to koniec tygodnia zazwyczaj wspaniałe wieści przynosi. Po dzisiejszym dniu mam nadzieję się dowiedzieć o giantycznej wygranej w totka w piątek.

Chorowitkom też buziaka posyłam. Takiego zdrowotnego.
U mnie straszne doły, bezsens życia, pracy, nauki... Tylko Tusina kochana na maksa.
I... wracam do pracy :dry:

Hej ja sie witam z rana.
MINISIA zaraz na zamkniętym opisze co i jak. Miło że na mnie czekałaś :rofl2: Kupiliśmy wczoraj małemy laptopa takiego zabawkowego i mam dziś spokój siedze prz swoim kompie a on przy swoim i mi nie przeszkadza;-)
Pogoda jakaś taka nie bardzo ale sie nie poddam i wiosne prfzywołuje nadal
wiosna_zoom.jpg

reklama
Witam
Chyba mnie chandra dopada, mały marudny zachowuje się jakby mu zęby miały iść:nerd::nerd: wpycha nawet po 2 smoki na raz do buzi:baffled: Do tego ma lekki katarek ehh Nawet na spacer nie można wyjść taka pogoda:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry