• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Czesc serdecznie witam i pozdrawiam. U nas szpital. Antos juz wychodzi , Maksio w trakcie a ja zaczełam sie rozkładac na całego czyli wirus góra. Maluchy spia ja posprztałam , ugotowałam obiad i pije zielona herbatke. Po południu ma przyjsc lekarz bo z maluchami nie wychodze szczegolnie teraz.

Miłego dzionka babeczki.

Niech wiosna sie powstrzyma poki siedze w domu bo dostane na głowe jak bede siedziec w zamknietym pomieszczeniu a za oknem bedzie słonce

Postanowilismy w tym roku z mezem ze na wielkanoc wyjezdzamy nad morze.

Zamowiłam juz Pania do mycia okien i sprztania nie dlatego ze mi sie nie chce tylko fizycznie nie mam sił i czasu.

reklama
U nas piekne sloneczko wiosennie
jak pojde na miasto cykne fotke to wam pokaze

Evelajna i jak sie pozbylas?? wlasnie w tym tkwi caly sek ze kazdy kto mieszka z kims zrozumie a inni pewnie mysla ze ja wymyslam ;P

Mama Maksa czekalamczekalam ;)

Buzka dla Samiego :) moze lizaka mu daj :P to sobie dziaselka pomasuje przyjemne z pozytecznym :)

I ja sie witam...prawie ze zimowo...buuuuu
Mlody szaleje, zocha w teatrze, tesciowa cos mi tu non stoper przychodzi pewnie znowu cos chce ;)

Czarna kawaleczek czekolady nie zaszkodzi a humorek troche poprawi ;)
Minisia co ja moge powiedziec...moje zdanie juz znasz...no i w tej sytuacji kogos mi przypominasz :P:P:P:P
Agamir to niech potem na pomoc domowa przyjedzie do lodzi ;)

Teraz zmykam na szybko wypic jeszcze jedna kawke i myskam po zoche.

I ja sie witam...prawie ze zimowo...buuuuu
Mlody szaleje, zocha w teatrze, tesciowa cos mi tu non stoper przychodzi pewnie znowu cos chce ;)

Czarna kawaleczek czekolady nie zaszkodzi a humorek troche poprawi ;)
Minisia co ja moge powiedziec...moje zdanie juz znasz...no i w tej sytuacji kogos mi przypominasz :P:P:P:P
Agamir to niech potem na pomoc domowa przyjedzie do lodzi ;)

Teraz zmykam na szybko wypic jeszcze jedna kawke i myskam po zoche.

No trudno madziu tak jak pisalam" syty glodnego nie zrozumie" mniej wiecej tak to odbieram

:))) ja lece do miasta do pozniej papa

Agamir piękne plany:tak::tak: a gdzie dokładnie jedziecie nad morze??? Macie juz cos zaklepanego??? a z pomocą super pomysł!!!!! ja myślę by dzieciaki na jeden dzień podrzucić babci ale marnie to widzę bo znów bądzie biadolenie:baffled::baffled::baffled:
ZDRÓWKAAAAAAAAA

Domi Magda ino plisssss priv a nie na ogólnym

A Ja sobie z deka poprawiłam humorkek oczywiscie nie czekoladką ale zakupem na allegro:-D:-D:-D więc przed urodzinowy prezencik kupiony:-p:-p:-p

No i ja się witam. Pogoda taka se a ja dalej padnięta i nie wyspana ale tym razem nie za sprawą synka który za sprawą herbatki z melisą ładnie spał ale za sprawą mojego M który w nocy tak kaszlał że mi nie dawał spać i budził Kacpra. W końcu ja wylądowałam na kanapie w dużym pokoju a rano nie mogłam się zwlec z łóżka. Jeszcze @ dostałam i jestem generalnie cała obolała. Teraz siedzę w pracy w papierach i zastanawiam się kiedy choróbsko dopadnie małego bo na pewno zdążył się zarazić. Dobra nie marudzę i wracam do roboty bo papiery czekają....

Jak zwykle Jurata bo mamy z wyjsie na plaze. A co sobie kupiłas pochwal sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja włąsnie przemeblowanie w pokoju maluchów zrobiłam . Maksiol gada do kazuzeli a Antos przekrzykuje muzyke

Ppatqa podobny do tego ,tylko nasz trochę ciemniejszy, bardziej bordo niż róż
Paint Your Room in 3D with Crown

Minisia to chyba do mnie było pytanie a nie do Evelajny no więc my postanowiliśmy wtedy zmienić mieszkanie na mniejsze i w centrum miasta noi logiczne było,że pójdziemy tam sami we trójkę, wtedy tylko z Karolinką, a Jacek mial sobie poszukać pokoju gdzieś z chłopakami, no to Jacek się wyprowadził, a nasz właściciel jak się dowiedział, że chcemy się wyprowadzić nam obniżył czynsz i poprosił, żebyśmy zostali i w sumie sprawa się fajnie rozwiązała. Dodam tylko, że młody mieszkał sam 3 miesiące i zjechał do Polski:tak:
Czarna poprawy nastroju życzę i przesyłam trochę słonka:-)
Agamir no fajne plany i teraz pani sprzątająca Cię trochę odciąży:tak:

Dzieńdoberek

Położyłam małą spać, zrobiłam kawkę i zasiadłam na bb:tak:
Obiad z wczoraj, pranie się pierze, dom od wczoraj czysty.... normalnie nudy:-D

Z jutrzejszego malowania chyba nici bo M się szykuje dużo roboty w tym tyg, więc muszę cierpliwie czekać....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry