Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Laski, nie zagładzajcie się przed tymi testami z glukozą. Dla ciężarnych wystarczy min 8 godz na czczo, czyli cała noc. Założę się ,ze żadna nie wyrobi na czczo 12 godz. To nieludzkie....hihihi :-) Powodzonka
ostatni posilek przed 18 a później dopiero o 9,30 bułka i to tyle. Obiad jadłam dopiero po 17, bo dopiero wtedy wrócił mi apetyt po tej glukozie...bleeeeee
.
Sochi,
jak sie tak dlugo nie wie kto taki jest w brzuszku, to chyba ta milosc jest jeszcze bardziej bezgraniczna. tak mysle, ze ja jestem juz tak nastawiona na syna, ze przy dziewczynce troche by mnie z butow wyrzucilo. pewnie, ze chwilowo, ale jednak to nastawianie sie ma swoje zle strony :-) wiec jestes zakochana mama dzieciecia, bezwarunkowo.szczegolne uczucie
:-)
.
Soch - a mialas usg? i dalej nic nie widac... hmm to pewnie bedzie dziewczynkaQUOTE]
tak bylam ale lonuziak niechcial sie ujawnic...a Pani dokor niechiala mnie wproadzac w blad...
gniesha i krakowianko-Badzicie silne...dla waszych Aniokow....chodz was nei znam MOCNOO was TULE!!!!!!
hejka
U mnie OKI.....jakos leci powoli....
woczoraj byla nocka IMION wymyslania...dla naszego szkraba i narazie ale mysle ze sie zmieni to stanelo na...Letycji dla dziewczynki a dla chlopca.Przemek...
Jak jest w pracy to chcę zeby był w domku i na odwrót
Jeszcze chyba nikt kobiecie w ciąży nie dogodził

Te z biedronki mniam mniam pychotka
Stoi na honorowym miejscu:-)Jeszcze raz gratuluję spełnienia marzen:-)
U mnie świeciło do 11 a teraz jest taka śniezyca ze bloku który stoi na przeciwko w ogóle nie widac

i znowu zima nadeszła.... adzisiaj urodzila moja kolezanka mojego meża kuzynka jakis wysyp dzisiaj chyba he eh

to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki
całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać