reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

[Pajkaa mam nadzieje że humorek się poprawił :blink:

Troszku dziekuje :)
moj maz ostatnio chyba jakis nerwowy jest - ja go troche rozumiem bo pracuje ciezko i jeszcze musi moim smętów wysłuchiwać :( ale mam tak czasami, ze musze mu sie wygadac. Poza tym on nie ma zbyt duzo czasu na siedzenie i oglądanie co znalazłam dla malucha w necie wiec sie denerwuje bo ja mu zawsze chce wszystko pokazac :)
Moja mama cały czas mi mowi, ze w ciąży złagodniałam, ale tez zrobiłam sie taka lewa nic nie umiem załatwic a zanim pomysle to miną wieki na co moj maz tez reaguje bo sie denerwuje bo zanim ja cos wymyśle ehh. Tesc mu tłumaczy, ze to normalne, ze kobiety w ciąży są strasznie roztargnione i moja mama tez mu tłumaczy, ale czasami ciężko mu to pojąc bo zawsze byłam zaradna a tu teraz taka oferma losu :p

no ja sie witam także poniedziałkowo. Zauważyłam, ze moje dziecie w dzien siedzi cichutko a od 23 zaczyna mnie kopac :)

Witam w poniedziałkowy ranek:)
Paula....tak nadal sie zdazaja....bylo kilka dni przerwy i znowu.....najgorzej jest wieczorem....tak od 16 to juz nic nie moge jesc.
Kinga.....wiec nadal trzymam kciuki:):):):)
ZMykam do pracy.....naszczescie dzis malo roboty....juz odliczam wolbne na swieta.

Kinga kochanie, ja też się starałam cały 2006 rok o Czarka... i gdy postanowiłam w styczniu zaprzestać to akurat wtedy zaszłam. Gdy uwalniasz mózg od mysli o dziecku to szybciutko się zachodzi... ja z tym walczę do dziś i nic... hehehehehe ale też odpuściłam. Dziś mam 14 dc i owulacji brak. Także cykl stracony!!! Ale co mi tam.... oby torbiel znikł... modle się ostatnio...zaraz zadzwonie do ginka umówić się z nim na wizytę.... o mamo!! Boję się panicznie że to cholerstwo tam siedzi... brrr

witam sie i ja w pierszej kolejnosci chce podziekowac wam slicznie za zyczonka urodzinowe..tulam was mocno..a wiec imprezke urodzinowa mialam w sobote o 18..mialam 15 osob..bylo superowo potem poszlismy o 1 w nocy na dyscoteke i nad rankiem umieralam..a wczoraj spokojnie torcik kawa przyszedl m az bylam zaskoczona ale tylko dlatego przyszedl bo zobaczyl mnie pod dyscoteka ale zyczonka tez napisal po 24 az bylam zdziwiona..a tak to u nas super pogoda slonce swieci ze az chce sie zyc..ercan juz zdrowy mial grype zoladkowa jakis wirus..

kinga trzymam kciuki moze to wymioty bo fasolinka jest..

kindzia u ciebie tez brak?

gioesko jak na swoim?super napewno..

paula juz nie moge sie doczekac co nosisz pod serduszkiem..chyba ze dzidzia zrobi psikusa i nie zdradzi co ma miedzy nozkami...

bereshko jak po pobycie w gorach?

pozdrawiam wszystkie jak jestescie

Dzień dobry :-)
U nas dziś pochmurno ale mimo to życzę Wam miłego dnia :tak::happy2:

Kinga współczuje bólu pleców :-( może mężowy "masaż" pomoże :tak: mówisz że od stycznia się nie staracie ale też pewnie się nie zabezpieczacie...więc szansa zawsze jest...trzymam kciuki! :tak:

Kindzia a jak u Ciebie? nadal @ brak?

Pajkaa może mąż po prostu jest przemęczony i dlatego trudno mu jest zrozumieć Twoje roztargnienie w tym stanie, dla Ciebie teraz na pierwszym miejscu jest maluszek i robienie dla niego zakupów a mąż nie ma na to czasu choć pewnie też chciałby się cieszyć takimi zakupami :tak: oboje musicie być dla siebie wyrozumiali.
u mnie dzidzia kopie najwięcej między 20 a 21 a w ciągu dnia to tak sporadycznie :tak:

Joanna współczuje mdłości a jeszcze w pracy musisz się męczyć...ale do świąt już niedaleko :tak:

Dzastina i co kiedy umówiłaś się na wizytę? trzymam kciuki żeby torbieli już nie było!

Kiki cieszę się że urodzinki miałaś udane :-)

Jutro już usg i też mam nadzieje że Maluszek nam się ujawni a jak nie to za 2 tygodnie spróbujemy znowu podejrzeć :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :happy2:
Buziaki

cześć laseczki:-)

Kiki jeszcze raz kochana wszystkiego najlepszego!!!:-)

Paula jak tam słońce?;-)

Czarodziejka kusisz kawą;-)

kurde nie dam rady nadrobic, za mało mnie tu

ale ściskam wszystkie i każdą z osobna;-)

[

Kinga współczuje bólu pleców :-( może mężowy "masaż" pomoże :tak: mówisz że od stycznia się nie staracie ale też pewnie się nie zabezpieczacie...więc szansa zawsze jest...trzymam kciuki! :tak:

no niby wszystko jest możliwe w moim przypadku :) czas pokarze wiec...
masaż na pewno dziś mi mąż zaserwuje ;))

Beti witaj!!!!
Kiki jak po urodzinach? :)

reklama
Witajcie dziewczyny jestem grudniowa mama z 2009roku... mam 3miesieczna coreczke Julie.. chcemy miec synka...znalazlam ten watek wiec moze sa tu jakies ekspertki jak zrobic by byl synus?? pozdrawiam i wszystkim zycze udanych planow co do plci:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry