reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula to super że masz zdrowe dzieciątko!!! :-) I co będzie? Ja obstawiam chłopca, ale pewnie się mylę....:-D:-D:-D

Kindzia jak Sebek pójdzie spać to wstawię fotki :tak: ale super Emek wygląda w tej koszuli :-)

reklama
Oj Paula jestes niemozliwa:) pisz albo wstaw focie sama zgadne:):) dalej obstawiam kucyki

Pyszczku
dziekuje w imieniu Remika.
A jezeli chodzi o ubieranie dziecka to jest zasada ze w zimie o jedna warstwe wiecej niz dorosły a w lecie o jedna mniej niz dorosły, a jak jest mocne słoneczko to ucieka sie do cienia.............
czekam na focie:)

Paula oj Ty...........

no to wszystko już wiadomo :-D

usg..jpg

oj kurde jeza, nie mam intuicji........ a byłam pewna........

Paula gratki gratki gratki!!!!!! z tego to juz bułeczki nie bedzie, nie da rady:):):)
niech Karolek zdrowo rosnie i kopie mamuske ile wlezie zeby sie nie martwiła ze cos nie tak

.........................

Czesc Dziewczynki:)))
Ale trafilam :-D PAULA .. ogromne GRATULACJE !! :)) Ależ sie synus pokazal ..ze nie ma watpliwosci ;-)..Super ze wszystko ok :)
Tusia.. Pajkaaa...Joann@ ... GRATULACJE fasolek!! i szczesliwych 9 miesiecy :tak:
Bershka.. Ale Kukus juz duzy chlopczyk ! a jaki sliczny :zawstydzona/y:
Kinga...Dzastina .. Trzymam kciuki za Was ;-)
Pyszczku ... a Sebus jaki juz duzy :)
Agniesiak.. Doszperalam ze Tomusia masz obok siebie juz ..Gratulacje :-)
Patrysia.. Pieknych juz masz w domku przystojniakow .. to jak i Royanna Sliczni chlopcy:)))
Kiki... Wsiooo Najjj "staruszko" :sorry2:;-)

Ja mialam awarie kabla to laptopa..i tak dalej..wiec mnie nie bylo .. a potem sie wkrecic tu nie potrafilam po tych nowosciach ...:zawstydzona/y:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE GORACO I CALUJE MOCNOO KAŻDĄ Z OSOBNA :sorry2: tych Dziewczxynek co nie wymienilam.. to caluje jeszcze raz ;) stara jestem i sie mi zapomina :-D
A co u mnie ... to widać jak na dłoni ;):)))

Ostatnia edycja:
reklama
Paula oczywiście ogromne gratulacje Syneczka!!! :-) Ja tez chciałabym miec dwóch synów :tak:

Sylwia jak się cieszę że się odezwałaś! Co u Ciebie?? Jak staranka? Buziaki ogromne! A tak, Sebuś duży już, nawet nie wiem kiedy zleciało te 4 miesiące! :)

Kindzia zdjęcia dla Ciebie :) reszta się na razie suszy po praniu więc innym razem wkleję jak już wyprasuję :)

Sylwuś aaaaaaaaaaaaa jaka gapa ze mnie! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry