• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

hej :-)
u nas pogoda pokręcona, jak wychodziłam to padało a jak wracałam to slonko, ale wiatr wieje mocno
moja pani dr wreszcie zmądrzała i wywołuje po nazwisku ludzi, nie ma zmieszania pod drzwiami i wyciągania od babc które przylazły dwie godziny wcześniej, na która mają umówiona wizytę :-p one maja chyba takie hobby - przesiadywania godzinami w przychodni
dostałam jeszcze jedną paczkę antybiotyku - winko w lodówce musi nadal się chłodzić ;-)
Iga Spi z tatą i kotem a ja pobuszuję po necie, T. na 17 do pracy dzisiaj

oj ta "zagroda" dla maluchów na zlocie musi byc solidna :tak: jak sie kilka czy kilkanaście takich przeciągów tam zamknie to wesoło będzie :-)

czarna miłej imprezki urodzinowej :tak:
Kasia mam nadzieję że sprawa z paczką się wyjaśni :tak:

reklama
Hello :)
Ja własnie kawke wypiłam i w chinczyka z Magda pograłam :-D Młody jeszcze spi. U mnie niby słonce swieci, ale wiatr straszny, bylismy w lesie z psem troche wczesniej, ale juz chyba dzisiaj odpuszcze spacerki, bo przez ten wiatr jakos chłodno. Patryka w ten weekend nie bedzie :-( No ale tesciowa zabiera małego o 19 dzisiaj, bo ja rano do szkoły, wiec mam 2 dni tylko dla siebie :-D
Ps. Małemu wyszła trzecia piątka, na ostatniej dziąsło spuchniete... Masakra :-D Pełna buzia zebów :-D hehe

Witam
Milo ze niektore jeszcze nas pamietaja :)
u mnie nic nowego, chodze dalej do pracy, przedluzyli mi umowe na 2 lata :)znowu palic zaczelam:/troche schudlam :)chyba przez te fajki, maly dalej wariuje:)pare dni temu mielismy akcje zapalenie jamy ustnej.tydzien wyjety z zycia ale na szczescie juz dobrze.maly dalej wlasciwie nic nie mowi tylko ciagnie mnie za reke wszedzie i prowadzi.
ja wlasie na obiad bulki z pieczarkami wsuwam, troche z pieprzem przesadzilam i zaraz sie zagotuje chyba:/
milego dnia
pozdrawiam

A nam się sper.... internet. M wkurzony na maksa, bo pracuje przecież dla tej firmy i nie wie o co lata.
Mam nadzieję, że się wysłało i zapisało, i że przyjmiecie usprawiedliwienie ;)

Ppatqa - oj..czasami chciałabym, żeby Szymek był tatusynkiem... albo na zmianę..raz maminsynkiem, a raz tatusynkiem..... Z jednej strony fajnie, że taka przylepa z niego, ale czasami ma takie momenty, że nie odkleja się od mojej nogi...wszędzie chodzi za mną..... i kwiczy, żeby go na rączki wziąść....
Agamir - dobrze, że tak postapiliście z sąsiadem!! co prawda zanim doczytałam do końca to wyobrażałam go sobie jako starego zgreda...

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!! WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TYM SAMOLOCIE!!!!!!!!! 87 OSÓB ZGINEŁO NA 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry