Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak sie zastanawiam ,a skad dokładnie ta aparatura usg wie ile nasze baby wazy???
Tak sie zastanawiam ,a skad dokładnie ta aparatura usg wie ile nasze baby wazy???
Ja jako dziecko miałam różne odczyny poszczepienne, oczywiście nikt tego nie rejestrował, i jedyna odpowiedź lekarza "może tak się zdarzyć". Poza tym zachorowałam na gruźlicę po zaszczepieniu na nią - co jest dla mnie bezpośrednim dowodem na szkodliwość i nieskuteczność szczepień.Hmmm a dlaczego dziecka szczepić nie chcesz?? Masz jakieś złe doświadczenia z tym związane??
Ja mam takie proste "ja, niżej podpisana/y ........... nie wyrażam zgody na zaszczepienie mojego dziecka ........... urodzonego w szpitalu .......... przeciwko WZW typu B i gruźlicy" i podpisane przeze mnie i męża.annajak - powiedz mi co zawarłaś w tym oświadczeniu, że nie wyrażasz zgody na szczepienie? Ja też się skłaniam do tego aby nie pozwolić na szczepienie tuż po narodzinach.
Najlepszy jest zwykły spirytus i zrobić z niego roztwórA nie ma spirytusu nie barwiacego na pepuszek ?