R
rouż
Gość
Paula, dziekuje.Royanna dobrze że chłopaki zdrowea Tobie życzę szybkiego odzyskania głosu i powrotu do zdrowia! dlaczego musisz z Alankiem iść do okulisty?
Ja dzisiaj bawiłam się trochę aparatem :-) oto kilka z moich zdjęć:
Zobacz załącznik 240809 Zobacz załącznik 240813 Zobacz załącznik 240814
Zobacz załącznik 240812 Zobacz załącznik 240811 Zobacz załącznik 240810
Sliczne zdjecia
Do okulisty powinnam isc na rutynowa kontrole z malym po 3miesiacu zycia, ale przez te ich choroby zapomnialam...Ale na szczescie nie widze aby Alan mial problemy ze wzrokiem-wszystko widzi w swoim zasiegiu;-)
Dzieki Rybko! Tak sie ciesze, ze z ciaza wszystko ok! Korzystaj z pogody ile wlezie!Witam późnowieczorowo.
Dzisiaj było tak cieplutko u nas, że aż nie chciało się wracać do domu i przesiedziałam tak długo jak się dało u rodziców na ogródku.
Royannka, fajnie, że chłopaki zdrowe, a Tobie życzę szybkiego powrotu do formy.
Bershka, tarasik bardzo fajny, ja czekam, aż M wróci do domu i zrobi porządek na naszym balkonie.
Paula, fajne zdjęcia.
Ja po wizycie u gina jestem zadowolona i na pewno spokojniejsza. Dzidzia ładnie rośnie, od samego początku w parze z suwaczkiem. Jest straszną wiercipiętką, nie dało posłuchać spokojnie swojego serduszka, ale trochę usłyszałam, zobaczyłam i jest O.K. Ginek próbował podejrzeć co ma między nóżkami, ale jeszcze nie widać zbyt dokładnie, poza tym uciekało. Na początku czerwca mam mieć USG połówkowe i wtedy dowiemy się już na 100%. Przez miesiąc przytyłam całe 20 dkg a od początku ciąży 1,20 kg więc jak na razie jest dobrze. Niestety nabawiłam się grzybka, niegroźnego, ale lekarz uznał, że będziemy go leczyć. Ponoć takie stany są dość częste u ciężarnych co spowodowane jest zwiększoną wydzieliną, a ja w dodatku jestem na luteinie dopochwowej 2x2 i to też mogło mieć duży wpływ.
Dobranoc.
Kurcze, moj maluszek nie kocha spac

I chyba cos u niego sie ruszylo z kupa. W marcu zaczal mi sie zalatwiac co srednio 10 dni, a ostatnio zalatwil sie po 11 dobach, potem po 3 dobach, potem po dwoch(czyli wczoraj) i dzis rano znowu

Glosu prawie nie mam, za to kaszel i okropny bol gardla

Milego dnia laseczki!!! Wszystkie!
Ostatnio edytowane przez moderatora: