• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
hmmm
co wejdę na chata to pusto...
gdzie sie chowacie...? ;)
po kątach!

ja mam np problemy z chatem i czasmai ajk wchodze to nikogo nie ma a jak się wyloguję to się okazuje, ze jednak sa tylko za 1 razem nei widziałam (ale to chyba tylko u mnie takie klocki)
myślę, ze to dlatego, że Ty nocą przychodzisz jak już wszyscy pójda spać :D

Dobra, po niedzieli spróbuje :) z chatem :)
zaraz zmykam spac :)

hehe kobieta zdecydowana jest! :D
Inaczej napisac nie moglam!
wczoraj konczylam tak szybko daltego, ze tesciowa caly wieczor nurtowalo co ja pisze! A byla zajeta z moim M. Do tego stopnia byla ciekawa, ze ostatnie 20minut stanela za mna, nachilila mi sie za plecami az nie moglam sie ruszac, nalozyla okulary i czytala co pisze i co inni pisza!!!:szok::szok::szok:
No myslalam, ze padne! On chce bardzo uczestniczyc w naszym zyciu, znac naszych znajomych-nawet internetowych:szok::szok::szok:. Brak slow. Ogolnie to dobra kobieta i bardzo mi przychylna, duzo nam pomaga...ale z tej milosci potrafi zaglaskac;-)...

reklama
po kątach!

ja mam np problemy z chatem i czasmai ajk wchodze to nikogo nie ma a jak się wyloguję to się okazuje, ze jednak sa tylko za 1 razem nei widziałam (ale to chyba tylko u mnie takie klocki)
myślę, ze to dlatego, że Ty nocą przychodzisz jak już wszyscy pójda spać :D
hahah
A od kiedy to 23:30 w pl to noc?? :sorry2:
Nie raz dziewczyny się chwaliły że pół nocy na chatie przesiedziały... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry