kilolek
podwójna listopadowa mama
hehe no zastanawia, zastanawia...nie zastanawia was co na czacie slychac?????????
a kto sie jeszcze zastanawia to ja mu powiem - nic nie słychać !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe no zastanawia, zastanawia...nie zastanawia was co na czacie slychac?????????
Jeszcze nigdy na czata nie wchodzilamnie zastanawia was co na czacie slychac?????????

najpierw trzeba na wątek zamkniety listopadówek, tam wszystko jest co potrzebaJeszcze nigdy na czata nie wchodzilam
nawet nie wiem co i jak
Acha, zadalam pytania na https://www.babyboom.pl/forum/archi...kobiet-w-ciazy-w-2009-roku-25742/#post5425613 i licze na odpowiedzi![]()
Dzieki, juz tam lecenajpierw trzeba na wątek zamkniety listopadówek, tam wszystko jest co potrzeba
Dzieki, juz tam lece![]()
hehe kobieta zdecydowana jest!Dobra, po niedzieli spróbujez chatem
zaraz zmykam spac![]()
po kątach!hmmm
co wejdę na chata to pusto...
gdzie sie chowacie...?![]()
Dobra, po niedzieli spróbujez chatem
zaraz zmykam spac![]()
Inaczej napisac nie moglam!hehe kobieta zdecydowana jest!![]()

. Brak slow. Ogolnie to dobra kobieta i bardzo mi przychylna, duzo nam pomaga...ale z tej milosci potrafi zaglaskac;-)...hahahpo kątach!
ja mam np problemy z chatem i czasmai ajk wchodze to nikogo nie ma a jak się wyloguję to się okazuje, ze jednak sa tylko za 1 razem nei widziałam (ale to chyba tylko u mnie takie klocki)
myślę, ze to dlatego, że Ty nocą przychodzisz jak już wszyscy pójda spać![]()