Milego dnia

i slonecznego .... myslicie ze to mozliwe?
a .. co to jest sloneczko ?
Gosia*** - imie pewnie samo wyjdzie jak juz maluszek bedzie na swiecie

A jakby co, to od porodu do momentu pojscia do Urzedu macie 2 tygodnie na zastanowienia. A i nawet potem - to jeszcze do 6 miesiaca mozna to imie w urzedzie zmienic ;>
My tez mamy swoje "wybory", ale jakos to jedyne nam na mysl przyjsc nie chce

No chyba ze nagle chlopak okaze sie dziewczynka, wtedy mam wybrane ;>
julia - wiecej problemow bedzie raczej, jak zostawisz zabka samemu sobie, a bol ktory teraz odczuwasz wplywa takze na dziecko.
zdec - ja nawet nie mam cienia torby do szpitala - jedyne co, to z jest wyciagnieta, bo ostatnio uzywalismy wyjezdzajac do tesciow ;D
Zas co do slyszenia placzu malej - spokojnie, uslyszysz - nawet kazde stekniecie przez sen

Na poczatku w ogole tak trzyma mamusie, ze i tak spac nie mozna .. nawet jak jest okazja ^^
gosiagro - niestety u nas z tego samego dzialalnosciowego powodu, meza ominie "tyle wolnych dni" .. ech

Ponoc z drugim latwej, ale mam spoooore watpliwosci ;]
iwonap - witamy, i ja tez mysle "jak to bedzie z synkiem"
Lena, Kasiulka - to "goraco" jeszcze troche potrwa

Jak dlugo - nigdy nie wiadomo, kolezanke odpuscilo po roku, a mnie miedzy urodzeniem Malgosi a ta ciaza jeszcze nie zdazylo odpuscic

a zawsze bylam okrutnym zmarzluchem .. Lubilam spac przy otwartym oknie, ale zawinieta w cieplutka pizame i koldre az po dziurki w nosie, a teraz ...
A u nas - ktos w nocy przedwczoraj wjechal nam na parkingu pod blokiem w drzwi .. maz mowil ze to mala ryska, a jak jak to zobaczylam, pierwsza mysl = " cholerne wgniecenie".. Blacharz wycenil szkode na jakies 5,5 tys (wymiana calych drzwi i wszystkiego powiazanego) - dobrze ze w tym roku wykupilismy AC .. wlasnie teraz rzeczoznawca patrzy na samochod - ciekawe ile nam zaproponuja .. Generalnie samochod mielismy sprzedawac, zeby kupic "nowy wiekszy" - a tu ciagle mu cos wyskakuje "na biezaco"

Jeszcze nam przelacznik swiatel padl ostatnio totalnie - poruszenie nim powoduje wlaczanie / wylaczanie sie swiatel tylnich i przednich (losowo). a ze to ten sam przelacznik co kierunkowskaz to .. no wracalismy po tym totalnym padnieciu z dusza na ramieniu ;> Jest juz zamowiony i ma dojsc jutro - mam nadzieje tylko, ze nic wiecej sie nie posypalo
Ale ech .. no zeby na wlasnym parkingu - nie gdzies w markecie czy cos, tylko pod domem
Ide na oslodzenie sobie zycia upiec ciasto z rabarberem - poszukam tylko w necie ktora z wersji