Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja niestety nie miałam najmniejszych szans na takie pogodzenie pracy i dzieciaków a z drugiej strony chyba nawet bym nie chciała, wolę tak jak jest, do pracy i owszem wybieram się za jakiś rok najwcześniej
tez udało mi się przed 30 z dwójką;-)
a o trzecim maluchu właśnie też tak myślałam w ramach odmłodzenia się;-)kiedys tam
![]()
ja jakoś nie lubię długo się z nią bawić. A siedząc w domu, musiałabym sie sporo z nią bawić. Zdecydowanie taki układ - dzieci i praca - jest dla mnie wygodny. Spełniam sie zawodowo, mam kontakt z ludźmi i mam szczęśliwe dziecko, bo poświęcam jej czas po południu i nie stresuję się przy tym.
będziecie miały niespodziankę :-)

Ja to nie jestem matką polką. Kocham moją córke i owszem, ale cały dzień z nią być to nie dla mnie.ja jakoś nie lubię długo się z nią bawić. A siedząc w domu, musiałabym sie sporo z nią bawić. Zdecydowanie taki układ - dzieci i praca - jest dla mnie wygodny. Spełniam sie zawodowo, mam kontakt z ludźmi i mam szczęśliwe dziecko, bo poświęcam jej czas po południu i nie stresuję się przy tym.

Hej kobiety. Nie mam czasu przeczytać co się działo przez cały dzień ponieważ się trochę spieszę. Moja dzisiejsza wizyta bowiem skończyła się skierowaniem do szpitala :-( więc się pakuję przynajmniej tyle ile mam.
No i nie pójdę jutro do fryzjera, "ja wiedziałam że tak będzie"
Dlaczego idę do szpitala?? w zasadzie to sama nie wiem dostałam zaćmy gdy lekarz skierowanie wypisywał. Mam wysokie ciśnienie i spore obrzęki a do tego podejrzenie rozejścia się spojenia łonowego, że też musiałam się poskarżyć iż mnie pipka boli przy chodzeniu
To już końcówka ciąży więc wątpię żeby mnie wypuścili bez dziecka. Życzę więc wszystkim czerwcówką szybkiego i bezbolesnego rozpakowania a rozpakowanym gratuluję. Napiszcie czasem czy ktoś się rozpakował czy nie.
Lece, trzymajcie się :-)
Witam
Dziś na 13 mam w końcu sesję z brzuszkiem, ktorą już dwa razy przekładałam , idzie ze mną mąż i Patryk i bardzo się cieszę i nie mogę doczekać.Oczywiście jak tylko będą zdjęcia to się pochwalę:-):-)
Miłego dnia!

Dziewczyny jaki szokw miare dobrze sie czułam więc pojechałam z ciocią i wujkiem do sklepu meblowego. Ciocia mowi coś o negocjacji ceny a ja taka zzipana siedze na fotelu i mówię do tego pana ktory nas oprowadzał że ja zacznę negocjować to mi nikt nie odmówi
a ten do mnie z tekstem że tym bardziej że mam dwójke dzieci w brzuchu
najpierw nie dotarlo do mnie a potem mowi jeszcze że 2chłopcy tak?
a ja taka w szoku że skąd pan to wie(bo nikt mnie tu nie zna bo jestem aż 80km od domu)a on na to że widzi to po mnie
no ok mógł powiedzieć że chłopiec bo to czasami można zauważyć, ale bliźnięta????!!!I płeć obu
ciocia pyta kiedy urodzę a on na to ze na pewno nie dlużej niż miesiąc(a brzuch w sumie mam przecież mały....) a potem mówi że ok 2tyg.....
.Witam się porannie po nieprzespanej nocce
Dziewczyny ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od kilku dni mam takie skurcze stopy i lydek ze skaczę po ścianach z bólu....Dziś całą noc nie spałm to jakiś koszmar, to jest gorsze od skurczy porodowych!!!!!!biorę aspargin,vitaminer i cała garść lekow,ale nic nie daje
POMOCY!!!!!!!!!!!!!
Witam
U nas strasznie pada od samego rana.
Pytałam wczoraj o badanie CRP, nie wiem czy przeoczyłam ale nie znalazłam odpowiedzi.
Ponawiam zatem pytanie czy któraś z Was robiła jeśli tak to w jakim celu robi się to badanie i jakie są normy dla ciężarnych?