• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie dziewczynki
Widzę, że kolejna czerwcówka rozpakowana, cudnie :-)

U mnie dziś leniiiwieee, odwiedziła mnie dzis moja absolwentka i poplotkowałyśmy sobie, młoda dziewczyna, a tak fajna i mądra... Chciałabym, żeby moja Małgoś też była tak dojrzała i rozsądna w wieku 19 lat....

Dziś mężuś obiecał mi, że zrobi "stanowisko" dla Małgosi... Mamy w sypialni taka szeroką suwaną garderobę, a w niej jeden segment komputerowy i teraz chcemy kompa wyrzucić do piwnicy ( i tak częściej korzystamy z laptopa) i zrobić tu przewijak i miejsce na sprawy małgosiowe...

Ita- no to rzeczywiście jesteś już bliziutko porodu, waga "bąbelka" nieeezła, pewnie niedługo zechce już opuścić mieszkanko
Czarna wiedźma- gratki!!!!! Ale jesteś gościówa!!!!

Muszę kończyć, obiad trza robić na szybcika...

hej brzuchatki!

no widzę, że podium zajęte!!! kalwa, liliti- wspaniale, gratuluję wam i odrobinkę zazrdoszczę, że maleństwa już przy was...też tak chcę;-)

miałam znów ciężką noc- dostałam takich boleści brzucha- jak na okres i myślałam, że padnę. Przez 2 godziny mnie bolała, wzięłam 2 no-spy i po kolejnej godz. puściło. Myślicie, że to były jakieś skurcze?

chciałam wam powiedzieć, że mam już termin obrony magisterskiej- 25 maj ( wtorek) także trzymajcie kciuki aby było z głowy;-)
czarna wiedźmo- gratki za mgr;-)
muszę wam powiedzieć, że teraz to jak wchodzę na bb to mega podekscytowanie czuję! Takie wieści pewnie teraz będą codziennie! ;-)

Tak czytam o tych wszystkich dolegliwościach to stwierdzam, że jednak ja sie w ciąży czuję bardzo dobrze. A trzeci trymestr zdecydowanie pod względem samopoczucia jest dla mnie najlepszy :tak: mimo to chciałabym już mieć Ninę przy sobie :-)

Wy tez macie zgagę....ja dzisiaj mam taka jak nigdy dotąd;(

Niestety mnie też męczy, trochę pomaga mi bardzo zimna woda do picia :tak:

Niewiem jak u was ale u mnie zrobiła się piękna pogoda:-)więc zmykam z Marysią na spacerek:tak:

U mnie też słonko wyjrzało zza chmur i od razu usmiech :-) też szykuję się na spacerek :-)
czarna wiedźma - gratuluję obrony :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry