• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ciekawa jestem ilu piłkarzy nam wyrośnie??;-)

A wiecie przeżyłam dzis chwile grozy i to całkiem nieadwno bo godzinke temu:-( moje dziecko jedząc cyca zakrztusiło się:-( patrze a on na mnie patrzy buzię ma otwartą i robi eeeeeeee, oczy wielkie...położyłam go na kolanach, głowa niże i zaczęłam oklepywać plecki no i pomogło.... ale stresa miałam....:-(
Więc Luuuzna jesteśmy już dwie mamuśki co dzieci ratowały.
Straszne! Ale poradziłaś sobie na medal! Brawo! Oby to był ostatni raz.

Witaj mika85. Mój nick to imię mojej ukochanej suni - labradora biszkoptowego :-):-):-)
A oto i ona:
Zobacz załącznik 249184Zobacz załącznik 249183
Piękniutka :) Moi teściowie też mają labiego biszkopta :) My planujemy zakupić dwa jak tylko wybudujemy dom :) Cudowne psy :-)

a no właśnie :tak: musiała przegapić jak o tym pisałyście...już kupiłam :tak:
tak zachwalacie ten gryzaczek więc chyba i ja zakupię :-)
mała będzie miała zajecie :-)
dzisiaj wcinała brokułkę.ochydne to takie a jej tak smakowało :-) cieszyła się od ucha do ucha :-)
coma sunia słodka :-)
Swoją drogą coma fajnie gra :-)
Moja mała zasnęła po 19.po 20 minutach obudziła się z takim wrzaskiem że uspokajałam ją ze 20 minut.Nie wiem co ją tak wystraszyło :-( nie cierpię jak ma koszmary :-(
ok mężuś zaraz z pracy wróci więc ja też już śmigam do łóżeczka.
zobaczymy ile dzisiaj pobudek zaliczę
do juterka dziewuszki

tak zachwalacie ten gryzaczek więc chyba i ja zakupię :-)
mała będzie miała zajecie :-)
dzisiaj wcinała brokułkę.ochydne to takie a jej tak smakowało :-) cieszyła się od ucha do ucha :-)
coma sunia słodka :-)
Swoją drogą coma fajnie gra :-)
Moja mała zasnęła po 19.po 20 minutach obudziła się z takim wrzaskiem że uspokajałam ją ze 20 minut.Nie wiem co ją tak wystraszyło :-( nie cierpię jak ma koszmary :-(
ok mężuś zaraz z pracy wróci więc ja też już śmigam do łóżeczka.
zobaczymy ile dzisiaj pobudek zaliczę
do juterka dziewuszki
ja równiez lubię ten zespół :tak:
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy ;)

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca:szok:

Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem :):):):) ( coś dzisiaj o tym pisałyście..;))
ja poproszę:) mam słabość do piłkarzy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry