Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca
Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem( coś dzisiaj o tym pisałyście..
)
ja poproszęmam słabość do piłkarzy ;-)
ale dziwny mój gust
swego czasu podziwiałam kapitana reprezentacji Anglii 
...a ja myślę,że sie śni jednak....mój Synus często przez sen się uśmiecha albo nawet śmieje na głos![]()

ja równiez lubię ten zespół
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy![]()

nawet w ciąży byłam raz:-) Mój T ma bzika na ich punkcie
zawsze mi śpiewa 'A dziewczyny piękne i młode oraz zawsze można je zaprosić na sooooook' 

sokiem niech się wypcha

nie no wiem, ale ubranka odpadają, bo ma ich już teraz za dużo...Mój nawet płacze a za chwilę umie się śmiać...a ja myślę,że sie śni jednak....mój Synus często przez sen się uśmiecha albo nawet śmieje na głos![]()
ja równiez lubię ten zespół
Myślisz, że takiemu maluszkowi już coś się śni? zastanawiałam się kiedyś nawet nad tym, ale moja mama twierdzi, że chyba nie bardzo .. u mnie pewnie będzie stała liczba pobudek czyli 5.., no przy dbrych wiatrach 4, choć wto wątpię, bo mały coś marudny był pod wieczór, no ale zobaczymy![]()
Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca
Byliśmy w PL na usg bioderek i podobno są 1a i 1a czyli najlepiej jak może być...pan doktor powiedział,że może być piłkarzem( coś dzisiaj o tym pisałyście..
)
im sie po prostu w mozgach uklada caly dzien ktory minał
wszystkie wydarzenia
co sie do nich mowi.Dziewczyny czy któraś z Was nazywa się Magdalena P.........-W...... i zaproszenie na naszej klasie mi wysłała? bo znowu mam wrażenie,że mnie ktoś wkręca
)

Dobrze że była dziewczynka!

a już myślałam, że jesteś fanka zespołu o nazwie coma![]()
bo ja jestem ich wielką fanką 
Ech a my dziś na szczepienie..ale przynajmniej bęę wiedziała ile mały mierzy i waży![]()