reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

uch ja dzisiaj nie najlepiej sie czuję.
zjadłam no -spę i czekam.
czuje jakby takie kucia w okolicy spojenia łonowego i promieniujace na brzuch nie sa jakies silne no ale są.:eek:
boje sie okropnie moze to cos z układem moczowym
w moczu mi wyszły jakies szczawiany wapnia.:confused:
jutro z rana wizyta ale sie boje.:szok:

ale moge sie pochwalic ze wczoraj wieczorkiem juz dokładnie
czułam ruchy mojego maluszka.:-)

reklama
u Was tez taka brzydka ppogoda? :dry:

dzisiaj ide do przedszkola na przedstawienie z Okazji dniaMatki, podobno Oli bedzie sam recytowac wierszyk :-)

a tu moja pyza aktualna:sorry:

:-) waży już około 10,5kg :rolleyes: jeżeli do pół roku bedzie przybierać około 300g na m-c to wyjdziemy z JP :tak:

Jolu słodka wasza pyza :-)

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI :)))
Życzę wam abyście miło sobie spedzili dziś czas z waszymi pociechami i mężami;)
i kwiatki:

Heyka
a dzieje sie dzieje.......

Witamy na świecie Wiktorka i Maksia, zuch mamusie i chłopaki

Sylwia, Tusia czekamy na potwierdzenie co u Was bedzie, najwazniejsze ze zdrowe te urwisy, Tusia gratki kopniaczkow
Marcelkowa mamo gratki gratki, bedziesz miała załoge:) A jakie imie wybrałas ? i jak sie reszta zuchow ma na imie?
Beresha fajniutki Kubus, to juz niedługo, zeby sie udało i JP nie było juz potrzebne
Mamo sowko udana wycieczka, młodziutka jestes, ale Ci dobrze:)

Miłego............

WITAM:-)
Dzisiaj byliśmy na szczepieniach i Alanek waży 7255 i 64 cm przystopował troszku klopsik:-)zdrowiutki jest tak więc tylko się cieszyć:-)

W niedzielę w Naszą Pierwszą Rocznicę Ślubu rano nie było rewelacyjnej pogody, ale zdecydowaliśmy, że jedziemy -> wybraliśmy GŁUCHOŁAZY:-D:-D:-D i bardzo dobrze, że pojechaliśmy, bo było SUPER:happy2::happy2::happy2: na miejscu byliśmy ok. 12:30 -> chwilkę pochodziliśmy po rynku (Bartuś tylko pół godzinki spał w aucie, a tak to cały czas wszystko obserwował:tak::tak::tak:), a potem pojechaliśmy w takie miejsce, gdzie można było pospacerować:-D:-D:-D o 13:30 Bartuś ładnie wypił mleczko, a my kawkę -> oczywiście ja mrożoną i zaczęliśmy spacerowanie:-):-):-) wybraliśmy żółty szlak, ale niestety nie przeszliśmy nawet 1/4 i musieliśmy zawrócić, bo z wózkiem nie przejechalibyśmy dalej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc wróciliśmy i dalszy spacer był po parku:tak::tak::tak: pogoda zrobiła się rewelacyjna -> wyszło piękne słoneczko i było bardzo cieplutko:-D:-D:-D Bartusia dużo trzymaliśmy na rękach, bo był wszystkiego bardzo ciekawy i w wózku chciał leżeć tylko wtedy, gdy coś miał nad głową, np. drzewa, gałązki i takie tam:-p:-p:-p kupiliśmy mu też wiatraczek, który Go bardzo zainteresował:-D:-D:-D o 17:00 Bartuś miał jeść, więc stwierdziliśmy, że zatrzymamy się od razu na obiadek, ale wszędzie były albo komunie albo poprawiny wesel, więc tylko nakarmiliśmy Bartusia, a obiad musieliśmy sobie odpuścić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tym sposobem dopiero jak dotarliśmy do domku zjedliśmy kiełbaski z grilla:-D:-D:-D muszę powiedzieć, że wyjazd był bardzo udany:happy2::happy2::happy2:
Zobacz załącznik 249613Zobacz załącznik 249614Zobacz załącznik 249615Zobacz załącznik 249616Zobacz załącznik 249617Zobacz załącznik 249618

Dziewczyny po szczepieniu wszystko w porządku -> Bartuś płakał tylko przy ukłuciu, ale szybciutko zapomniał i się śmiał:happy2::happy2::happy2: Nasza Kluseczka waży już 7250g i jest zdrowiutki:-D:-D:-D następne szczepienie za 6 tygodni i przed tą wizytą mamy zrobić morfologię:tak::tak::tak:

Jutro też mało mnie będzie, bo rano jedziemy z Bartusiem do mojej Mamy i będziemy wieczorkiem:happy2::happy2::happy2: buziaczki:-D:-D:-D
suuuper fotki:-)a Bartuś klopsik fajniutki i waży tyle co mój:-Dpewnie schabowe zajada:-D;-)
u Was tez taka brzydka ppogoda? :dry:

dzisiaj ide do przedszkola na przedstawienie z Okazji dniaMatki, podobno Oli bedzie sam recytowac wierszyk :-)

a tu moja pyza aktualna:sorry:
nooo niezła pyzunia 10,5 supcio:-)śliczniutki jest:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) waży już około 10,5kg :rolleyes: jeżeli do pół roku bedzie przybierać około 300g na m-c to wyjdziemy z JP :tak:
Bershka- Cudnie wazy Kubuś:)
Tak sie ciesze ze u Was tak dobrze.....
Widzialam wasze Fotki..przesliczny jest Kubolek..cudo normalnie!!!! i juz taki duży:)

w czwartek potwierdzi chłopak,ale cos czuje ze raczej tak
bo przecież jajeczka mu nie odpadną.:-D
a tak na poważnie to bardzo sie denerwuje ta wizytą
po tym szpitalu i plamieniu mam nadzieje,że wszystko tam jest dobrze.

Tusia- Ty jeszcze zaczekaj z tą pewnoscią co do jajek!!!! Na tym etapie to mogą być wargi....
ale tak naprawdę trzymam Kciuki za zdrowego maluszka!!!!!!!

reklama
Witajcie:-)

Patrysiu super Ci Alanek wazy:-)wracajac do Domisia Twojego to on czesto tak chce w nocy pic??a na noc ma pieluche??bo pisalas ze budzi sie na siusiu??

Tusia gratuluje chlopca...

Royanki i Pyszczka dawno nie bylo...Ania pewnie sie do chrztu szykuje i czasu nie ma...

buziaki

Do góry