W
wika_20
Gość
A ja nigdy nie bylam nad PL morzem ale byłam nad Tyrreńskim we Włoszech ;-)
Musze jeszcze Polskie odwiedzic ;-) jak Igor podrośnie
Musze jeszcze Polskie odwiedzic ;-) jak Igor podrośnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bawcie się dobrze nad morzem
Co do uświadamiania...Hania bardzo się zainteresowała "luloczkiem" od TomkaA czasem jak sadzam ją na nocnik to mówi że "Hania sika lulokiem"
Chyba dla niej to za wczesnie;-) Ale myślałam że padnę ze śmiechu jak kiedyś wietrzyłam dupkę Tomkowi a Hania zaczęła się śmiać że Tomek ma luloka i zaczęła go kilać po nim
No a jeśli chodzi o przekleństwa to wstyd się przyznać ale czasem Hania wypali z "kuda mać"A już tak się pilnujemy
A najgorsze że kiedyś jak Arek coś na złość mi robił itp to ja zawsze mówiłam " Aleś ty jest głupi" i długo nie trzeba było czekać na reakcję!!! Haniu kochasz tatusia" Tak, tatuś jest głupi
Buziaczki od nas
I wszystkiego najlepszego dla Emwu z okazji urodzin:-)
ostatnio powiedziala

Nawet ie wiadomo kiedy a dzieci naucza sie takich slow
najlepsza radosc wtedy maja dziadki
smiech na sali
z ust dziecka to to bardzo smiesznie brzmi
bawcie sie dobrze i koniecznie cykajcie duzo fot zebysmy mialy co tu ogladac;-)Super... i jeszcze powdychaj za mnie 'judu';-) Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że wdycham jud a nie jodEch... pomyślę o Tobie jak będę patrzec na morze;-)
i do dzisiaj wszyscy u mnie tak mówią dla żartu 

Super... i jeszcze powdychaj za mnie 'judu';-) Jak byłam mała to zawsze mówiłam, że wdycham jud a nie jodi do dzisiaj wszyscy u mnie tak mówią dla żartu
A gdzie Marta jedziesz?
Moje ulubione miejscowości to Karwia i Jastrzębia Góra, tylko poza sezonem tam się nic nie dzieje![]()
Poza tym i tak 5-6 godzin jazdy sie szykuje więc wystarczy;-)dziewczyny podsuncie jakis pomysl na obiad!
mam totalne zacmienie... ta szara deszczowa pogoda za oknem powoduje ze mam lenia wielkiego..
nie wiem co wymyslic... no i sprzatac mi sie nie chce.......
A co masz w lodówce??;-)
Moja tez niezle bluzniostatnio powiedziala
O*******IŁO MI SIĘ
Nawet ie wiadomo kiedy a dzieci naucza sie takich slow
najlepsza radosc wtedy maja dziadki
smiech na sali
z ust dziecka to to bardzo smiesznie brzmi
MARTA ja również zycze miłego wypoczynkubawcie sie dobrze i koniecznie cykajcie duzo fot zebysmy mialy co tu ogladac;-)