reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
Pajkaa - wozeczek pierwsza klasa!!!:tak::tak::tak:

a co do zapachu, ja bede prala co sie da odpiac.

ja na razie sie wstrzymuje nawet niczego nie wyrzuciłam Bo jal bede musiała zaplacic za adapter to zwracamy im ten wózek i kupuje od producenta bezpośrednio. Także nie chce na razie nic z tym robic.

no Pajkaa ale elegancką limuzyne kupiłaś małemu :-) bardzo fajny kolorek - też mi się podoba, ale moje propozycje nie posiadają go :-( poza tym tak patrzę, że gondolka ma 75 cm a wszyscy mówią, że x-lander ma małą a on ma 76 hmm:confused:

Pajeczko wózeczek klasa, muszę w poniedziałek się zmobilizować i zamówić swój:) Oczywiście jumpera x, 2 w 1 minerals 11:) Też zielony:)

no Pajkaa ale elegancką limuzyne kupiłaś małemu :-) bardzo fajny kolorek - też mi się podoba, ale moje propozycje nie posiadają go :-( poza tym tak patrzę, że gondolka ma 75 cm a wszyscy mówią, że x-lander ma małą a on ma 76 hmm:confused:

Niunia ten ma spacerówkę na płasko wiec ja się gondolą nie kieruje tak zbytnio :) małego mogę zapakować do spacerówki i juz :)
Dla mnie X Lander to to samo co Tako Jumper X tylko tańsza wersja o jakies 1000 zł :) ale jak kto woli:)

Wuzelku to ostrzegam przed gondolą trzeba dużo siły, zeby zxłożyc ja także niech mąż się szykuje na nie lada wyczyn :p

reklama
Niunia ten ma spacerówkę na płasko wiec ja się gondolą nie kieruje tak zbytnio :) małego mogę zapakować do spacerówki i juz :)
Dla mnie X Lander to to samo co Tako Jumper X tylko tańsza wersja o jakies 1000 zł :) ale jak kto woli:)

Wuzelku to ostrzegam przed gondolą trzeba dużo siły, zeby zxłożyc ja także niech mąż się szykuje na nie lada wyczyn :p

w gondoli jest regulacja i sie podnosi oparcie i pomimo tego ze jest te 75cm to jak juz dzidzia podrosnie mozna ciut podniesc oparcie i tym sposobem robi sie wiecej miejsca.. jedna z uzytkowniczek mi o tym powiedziala bo w praktyce to testowala na swoim dziecku

jesli chodzi roznice w cenie x-landera XA a tako jumper x to jakis 400zł.. tylko ze xlander nie ma amortyzatorów (jest tak zwanym twardym wózkiem) i jeszcze w dodatku chyba chiński.. a tako jest polski

jesli chodzi o gondole.. moj M na początku mial problem z wymontowaniem jej bo trzeba naraz z obu stron zatrzaski zwolnic.. ale jak juz mu pokazała kobieta od której kupowaliśmy jak to sie robi to poszło gładko.. ja tez musze isc do piwnicy i popróbowac sama bo bede głównym operatorem:-)

Do góry