reklama
Ja to chyba będę chodziła jak słoń 2 lata
Właśnie siedze z farbą na włosach![]()

Kochana doczekasz się

koriander, gosiagro- chyba będzie dobrze, staram się go często wietrzyć i zastosowałam radę jednej z dziewczyn-kilka kropel soli fizjologicznej i suszenie delikatnie suszarką( Iga jest w niebo wzięta tym ciepełkiem:-)) i dziś już wygląda lepiej, jakby się zasuszał :-)
magdalena- truskaweczki z własnej działki, więc nie pryskane, dlatego się skusiłam i zobaczymy co będzie
gryzka- mój Patryk też raczej jest drobny i zastanawiam się gdzie On mieści to wszystko co zje
a zjada wszystkie posiłki w przedszkolu- śniadanie, drugie śniadanie, zupę, drugie danie i między czasie jakieś owoce i soczki, a jak wraca do domu to zjada z nami obiad- zupę i drugie danie i potem jeszcze podwieczorek i kolację. A zup to najlepiej na okrągło rosół i pomidorówka raz z ryżem raz z makaronem
magdalena- truskaweczki z własnej działki, więc nie pryskane, dlatego się skusiłam i zobaczymy co będzie
gryzka- mój Patryk też raczej jest drobny i zastanawiam się gdzie On mieści to wszystko co zje

Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ale powiem Ci szczerze, że jak mnie coś zaboli to strasznie sie boję
Kochana doczekasz sięa może to będzie planowo i jutro mała pojawi się na świecie
![]()
Klementinka
Fanka BB :)
tylko wam pozazdroscic
mojego Jaska nawet na chwile nie moge odlozyc do lozeczka bo czuje sie samotny i marudzi
takze od pewnego czasu robie wszystko jedna reka
gratuluje wszystkim nowo rozpakowanym
sluchajcie a czy czyscicie dzieciom noski? polozna mowila ze mam nic nie robic ale czasami widze ze cos tam siedzi i zastanawiam sie czy mu nie przeszkadza
mojego Jaska nawet na chwile nie moge odlozyc do lozeczka bo czuje sie samotny i marudzi
sluchajcie a czy czyscicie dzieciom noski? polozna mowila ze mam nic nie robic ale czasami widze ze cos tam siedzi i zastanawiam sie czy mu nie przeszkadza
Ale powiem Ci szczerze, że jak mnie coś zaboli to strasznie sie bojęNormalnie aż mi słabo boję się tego bólu, że nie dam rady
![]()
ja tez się strasznie bałam i nie powiem, ze było przyjemnie, bo bolało jak cholera. Ale wiesz kobieta zniesie wiele

ja czyszczę nosek Fridą, bo czasami coś jej tam siedzi, ale na szczęście podczas tego zabiegu jest bardzo spokojna

Paulka - dzięki za rade

Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja tez się strasznie bałam i nie powiem, ze było przyjemnie, bo bolało jak cholera. Ale wiesz kobieta zniesie wiele, nie wyobrażam sobie jak by facet miał rodzic, pewnie w połowie by wstał i wyszedł
ja czyszczę nosek Fridą, bo czasami coś jej tam siedzi, ale na szczęście podczas tego zabiegu jest bardzo spokojna
Paulka - dzięki za rade, a ta sol to bezpośrednio na środek dajesz kilka kropli? Też masz ta sól w takich ampułkach?
Boję się, że zemdleję z tego bólu;(
magdalena79
Fanka BB :)
tylko wam pozazdroscic
ja pamiętam jak kube urodziłam to jak widziałam że ma coś zaschniętego w nosku to wpuszczałam kropelke soli fizjologicznej, albo mozna psiknąć roztworem wody morskiej i potem wyciągałam to gruszką z takim grubszym wyjmowanym końcem albo patyczkiem do ucha
mam pytanie do rozpakowanych dziewczyn czy jak śpicie z maluszkami w tym samym pokoju to zostawiacie na noc uchylone okno, czy przy zamknietym, np teraz jak te upały były to sobie nie wyobrazam spać przy zamkniętym oknie
Ostatnia edycja:
Boję się, że zemdleję z tego bólu;(
Kochana będzie dobrze!!!!!

reklama
C
cobra18
Gość
Wiz sie nam rozpakowala 
wiadomosc z ostatniej chwili na watku sms

wiadomosc z ostatniej chwili na watku sms