reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
koriander, gosiagro- chyba będzie dobrze, staram się go często wietrzyć i zastosowałam radę jednej z dziewczyn-kilka kropel soli fizjologicznej i suszenie delikatnie suszarką( Iga jest w niebo wzięta tym ciepełkiem:-)) i dziś już wygląda lepiej, jakby się zasuszał :-)
magdalena- truskaweczki z własnej działki, więc nie pryskane, dlatego się skusiłam i zobaczymy co będzie

gryzka
- mój Patryk też raczej jest drobny i zastanawiam się gdzie On mieści to wszystko co zje:-D a zjada wszystkie posiłki w przedszkolu- śniadanie, drugie śniadanie, zupę, drugie danie i między czasie jakieś owoce i soczki, a jak wraca do domu to zjada z nami obiad- zupę i drugie danie i potem jeszcze podwieczorek i kolację. A zup to najlepiej na okrągło rosół i pomidorówka raz z ryżem raz z makaronem:-D

tylko wam pozazdroscic
mojego Jaska nawet na chwile nie moge odlozyc do lozeczka bo czuje sie samotny i marudzi
takze od pewnego czasu robie wszystko jedna reka

gratuluje wszystkim nowo rozpakowanym

sluchajcie a czy czyscicie dzieciom noski? polozna mowila ze mam nic nie robic ale czasami widze ze cos tam siedzi i zastanawiam sie czy mu nie przeszkadza

Ale powiem Ci szczerze, że jak mnie coś zaboli to strasznie sie boję;)Normalnie aż mi słabo boję się tego bólu, że nie dam rady;)

ja tez się strasznie bałam i nie powiem, ze było przyjemnie, bo bolało jak cholera. Ale wiesz kobieta zniesie wiele:-D:-D, nie wyobrażam sobie jak by facet miał rodzic, pewnie w połowie by wstał i wyszedł:-D:-D

sluchajcie a czy czyscicie dzieciom noski? polozna mowila ze mam nic nie robic ale czasami widze ze cos tam siedzi i zastanawiam sie czy mu nie przeszkadza

ja czyszczę nosek Fridą, bo czasami coś jej tam siedzi, ale na szczęście podczas tego zabiegu jest bardzo spokojna:-D

Paulka - dzięki za rade:tak:, a ta sol to bezpośrednio na środek dajesz kilka kropli? Też masz ta sól w takich ampułkach?

Ostatnia edycja:
ja tez się strasznie bałam i nie powiem, ze było przyjemnie, bo bolało jak cholera. Ale wiesz kobieta zniesie wiele:-D:-D, nie wyobrażam sobie jak by facet miał rodzic, pewnie w połowie by wstał i wyszedł:-D:-D

ja czyszczę nosek Fridą, bo czasami coś jej tam siedzi, ale na szczęście podczas tego zabiegu jest bardzo spokojna:-D

Paulka - dzięki za rade:tak:, a ta sol to bezpośrednio na środek dajesz kilka kropli? Też masz ta sól w takich ampułkach?

Boję się, że zemdleję z tego bólu;(

tylko wam pozazdroscic
mojego Jaska nawet na chwile nie moge odlozyc do lozeczka bo czuje sie samotny i marudzi
takze od pewnego czasu robie wszystko jedna reka

gratuluje wszystkim nowo rozpakowanym

ja pamiętam jak kube urodziłam to jak widziałam że ma coś zaschniętego w nosku to wpuszczałam kropelke soli fizjologicznej, albo mozna psiknąć roztworem wody morskiej i potem wyciągałam to gruszką z takim grubszym wyjmowanym końcem albo patyczkiem do ucha

mam pytanie do rozpakowanych dziewczyn czy jak śpicie z maluszkami w tym samym pokoju to zostawiacie na noc uchylone okno, czy przy zamknietym, np teraz jak te upały były to sobie nie wyobrazam spać przy zamkniętym oknie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry