Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Akunia strasznie mi przykro...
Bardzo cie polubilam i strasznie mocno ci dopingowalam przez to wszystko co przeszlas...
Mialam nadzieje ze tym razem sie uda i w koncu bedziesz miala swoje szczescie przy sobie.
Trzymaj sie kochana i nie poddawaj sie. Nadzieja zawsze odchodzi ostatnia...
Akunia tak mi strasznie przykro, nie mogę w to uwierzyć, po tym wszystkim co przeszłaś trzymałam kciuki za Twoją szczęśliwą ciążę... straszna tragedia :-(
Dziewczynki czy tylko ja mam taki paraliżujący strach po tym wszystkim co się dzieje? Przed jutrzejszym usg nie jestem w stanie o czymkolwiek innym myslec... I coraz gorsze scenariusze przychodzą mi do glowy.... To chyba jakaś paranoja...
Szczerze mowiac to mi tez morale spadlo, tyle mamy zlych wiesci od samego poczatku, ciezko sobie to w glowie poukladac. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i do przodu. No bo co innego...