Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem za warszawa kazda km tyle samo zrobi hehe chociaz legnica tez moze byc bo niedaleko moj chrzesny mieszka i moge sobie jechac do niego w odwiedziny tak z nienacka przy okazji odwiedze rodzine na slasku hehe;-)
ja moge dopiero tak w lutym albo wakacje w przyszlym roku bo z uk tak szybko nie wroce!!jak na razie to do Elzu daleko nie mam i nawet pociagiem moge jechac heh
a czemu nie mozemy zrobic zlot mi to wszystko obojetnie gdzie to zalezy od was
echooo i zalgol widze ze jestescie z wroclawia he tez mozemy zrobic male spotkanie.
echooo z jakiej dzielnicy mieszkasz, bo zalgol z popowickiej a ja z sępolna.
Nastepna wroclawianka Egrunia
Dziewczyny no dajcie znac bo nie bawem bede we wrocku od 6 sierpnia.
Dziewczyny,
z tego co się doczytałam to: Jola1205; Anarien; 85asia; Kasia_B; Inez79; Zuzaneczka; Violett; Martynkka są z Wawy albo okolic. Do mazowieckich ciężarówek dołączam się i ja :-) Czyli jest nas 9 (a tak naprawdę to trzeba nas liczyć podwójnie ;-) to ok 18 ;-) )
W kwestii spotkania,
proponuję 11 września (sobota) godzina 17ta, lokal --> no właśnie nie mam pomysłu :-)
co Wy na to?