wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
laski mnie boli jak cholera jak tak dalej bedzie to chyba się przejadę na IP dostałam eska od AGI26KI ale nie mam mocy go przepisać teraz!!! Trzymajcie kciuki!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
laski mnie boli jak cholera jak tak dalej bedzie to chyba się przejadę na IP dostałam eska od AGI26KI ale nie mam mocy go przepisać teraz!!! Trzymajcie kciuki!!!

małpko pewnie już bliskokciuki trzymam
dobranoc mamcie![]()
Powodzenia i spokojnie my tu kciuki trzymamy!!!!!!!!!!Ja się pożegnam, bo jutro śmigam z rana do szpitala. Mam pietra trochę, ale dam radę.
Za Olgę równieżOlgadom, prosi o trzymanie kciuków żeby wyszła ze szpitala NIE w dwupaku :-) i ciśnienie jej spadło :-) więc jest good :-)
dobranoc Dziewczynki :-)