Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale ekstra kolor!!!!

Jak się nazywa???Witaj nowa mamusiuWitajcie
ja również czytam Was od dość dawna (zaczęłam w lipcu, więc już prawie 3 miesiące :-) ). Zachęcona kilkoma wpisami nowych dziewczyn, postanowiłam się również przywitać. Ledwo nadążam z czytaniem i nie wiem jakim cudem znajdę czas na regularne wpisy, ale spróbuję :-) Kilka słów o nas. Mieszkamy w Warszawie. Nasz ukochany synek, Krzyś, urodził się 23 czerwca. Co do aktualnej wagi czy długości, dziś po południu mamy szczepienie, więc dopiero wieczorem będę znała szczegóły.
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam!
;-):-)
Przynajmniej mięśnie sobie potrenuję

zresztą w nocy tez
położyłam ja przed chwilką 2 minuty i śpi, warto było się przemęczyć

, jak pomyśle o tych wszystkich pedofilach i innych dziwnych ludziach
, ja bym się jednak bała
, wole nawet nie myśleć co ci ludzie mogą robić oglądając zdjęcia naszych pociech

Kurde ja bym wszystko dała żeby moja tak spałaNo w szoku jestem jak mi mała w dzień ładnie śpizresztą w nocy tez
położyłam ja przed chwilką 2 minuty i śpi, warto było się przemęczyć
Perfecta, ewelinka - gratuluje dzieciaczkom nowych umiejętności
dorotka - nic tylko zdrówka życzyć
avena - ślicznie wyglądasz i ładny masz kolor na ścianach
lena - u mnie średnio je co 3 godziny w dzień od 130 do 160ml
Dziewczyny już u kilku z was widziałam nagie zdjęcia bobasków, nie boicie się je tak w sieci umieszczać, jak pomyśle o tych wszystkich pedofilach i innych dziwnych ludziach
, ja bym się jednak bała
, wole nawet nie myśleć co ci ludzie mogą robić oglądając zdjęcia naszych pociech
![]()