reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
A ja mam ROAN MARITA :) Gondola(DUŻA) spacerówka montowana w obie strony (super rzecz) i nosidełko(fotelik sam.) Wózek REWELACJA!!! Dobsy i do miasta i na wertepy i po piachu na plaży jeździ :) Montowany na WAHACZACH - rewelacyjny do KOŁYSANIA I USYPIANIA dzidzi! Moja Mała pierwsze 2 miesiące w nim spała, a jak sie w nocy budziła JEDNYM palcem mogłam go kołysac i ja usypiać. Mamkamenty: dość cięzki (ale szczerze to nie ma znaczenia czy na trzecie piętro tachasz 17, czy 15 kilo a tle ważą x-landery, mutsy, quinny itp) - można odczepić gondolkę i wnieść osobno. Do sklepiku osiedlowego raczej sie nim nie wjedzie, ale i parasolka czasem w nich za duża :(. No i od jazdy brzegiem morza trochę koła pordzewiały :-/ ale w dzisiejszych czasach wystarczyło wyczyścic machnąć farba i jak nowe ;) Polecam ludziom lubiącym wycieczki za miasto śnieg, piach, błoto mu nie straszne. I tym, co spodziewają się dużego dzidziusia (np. synka) Moja kumpela urodziła we WRZESNIU i już w styczniu jej synek wyrósł z gondoli x-landera :( i potem narzekała, że nie dość, że musi wozić go w spacerówce, to jeszcze nie może jej przodem do siebie odwrócić :(

Ostatnia edycja:
no my z moim mezem mamy 3 opcje i nie potrafimy sie zdecydowac:((((
1.jane nomad full wersje mozemy kupic juz za 800 zl od znajomych:))
2.mutsy riders collection
3.mutsy transporter
i ten pierwszy mamy w okazyjennej ceniebo kosztuje 2400 a my 800 zl a pozostale 2 w normalnej czyli ok 2000tys. jakas masakra nie wiem ktory najlepszy:(((

Załączniki

• jane nomad formula travel system Noir.jpg
    jane nomad formula travel system Noir.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 69
  • Mutsy_4rider_z_fotelikiem_maxi_cosi_pebble.jpg
    Mutsy_4rider_z_fotelikiem_maxi_cosi_pebble.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 55
  • product.jpg
    product.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Ja bym brała Nomada, jest leciutki i ma dużą gondolę i spacerówkę, Z pozostałymi nie wiem jak jest, ale jeśli już to bardziej mi od ostatni model, ze wzgledu na wiekszy kosz na zakupy.

w sumie kazdy mi sie z nich podoba ... tylko niezabardzo widzie czy spacerówki mają na nózki taką blokade ze niezwusają bezwładnie jak jeszcze nie siegają do tej podstawki...

reklama
Do góry