reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny, właściwie to stęskniłam się za Wami, o wiele lepiej w grupie się cierpi niż samej. Idę jutro rano do gin po tą nieszczęsną receptę, mam nadzieje że nie jest za późno po jutro mam 4 d.c. Trochę się podłamałam wczoraj ale mam @ więc jestem wytłumaczona. Zły humorek jeszcze nie minął no ale jest lepiej. Dzięki za miłe słowa, bo dzięki Wam dużo sobie w nocy przemyślałam i tak naprawdę chce dalej walczyć z tym okrutnym losem. A więc powracam, mam nadzieje że silniejsza
CLODI- brawo !!!!! super ,ze masz taka postawe-daj znac po wizycie:tak:

ja mam dzis na 18.30 wiec napisze po 20.00 co u mnie.

DEN- czekamy z Tobą na rozwoj sytuacji:tak:i pamietaj-tylko spokoj nas uratuje:-D

reklama
zużyłam juz cału zapas testów owu, wiec do nastepnego cyklu nie bede sie denerwowac lh ani zadnym innym badziewiem:-D, do owu mam potencjalnie około 3 tygodni bo mam późno, wiec na razie spokój i cisza...
dzisiaj- jutro się powinna pojawić @, wiec spokojnie czekam, chociaz objawow brak.
piszcie piszcie co u was, ciekawam:tak:

Mama - to czekamy na wieści, oby tylko dobre!!

clodi - będziemy się tutaj razem wspierać, i kibicować, z nami zawsze raźniej, bo wiesz, ze nie jesteś sama:))

den - a zamierzasz robic test ciążowy??/ Ja tam będę trzymała kciuki, żeby @ nie przylazła!!!

A ja musze sobie kupić normalne paskowe testy owulacyjne, bo te, które mój mąż mi kupił (płytkowe) coś mi się nie podobają, bo zawsze na tym etapie cyklu kreska kontrolna była już bardziej widoczna...

WIKULA- no ciekawa jestem jak tam moje endo...czy pęchol pękl...co doradzi dle męża na lepsza ruchliwośc...co z IUI ewentualnie...dam znac jak tylko wroce ,ale to pewnie po 20 sporo do z Poznania mam 15 km do domu..

wikulaa na razie nie bedę testować- jakby coś miało być to już test owu by wyszedł ciemny... wiec czekam na @- zaczyna kłuć krzyż, wiec pewnie juz za momencik.
hehe swoją droga szkoda ze nie ma takich zestawów małego analityka- mozna by zrobic wszystkie badania w domu i wiedziec na czym sie stoi;-)

cześć kochane, dawno mnie nie było ale nie miałam czasu, dodatkowa praca wykańcza mnie ale przynajmniej nie myśle o problemach. Obecnie mam 14dc od kilku dni mam płodny śluz i szyjka jest otwarta miękka więc wszystko wskazuje na owu,jajniki kują ,działamy z R co drugi dzień i jak co miesiąc mam dużą nadzieję na powodzenie, może w końcu bromek pomoże. Podczytuje Was i widzę że większość też jest w okolicach owu więc trzymam kciuki żeby pęcherzyki rosły,pękały i jajeczka dały się złapać :) pozdrawiam

czesc babki
nie wiem o co chodzi i ginek tez byl zdziwiony-endo tydzien temu mialo 6 mm a teraz 10,5mm w prawym jajniku byl pechol 6mm dzis ma 13mm w lewym byl 19mm a dzis ma 14mm...pytam gina-czyli nie pękl???a On mowi -no wlasnie chyba pekl bo jest plyn po peknieciu...wiec wychodzi na t ,ze w ktoryms jajniku byl jeszcze jakis pecherzyk:baffled::eek::baffled:i badz tu madry...powiedzial,ze plyn utrzymuje sie kilka dni po peknieciu wiec moze w ta ndz byla ta owulka...

odnosnie wynikow Toma- zalecil Androwit albo Prenatal Pro Baby albo Proxeed...
powiedzial,ze po 2,3 m-cach mamy zrobic znowu badanie nasienia rozszerzone,ze teraz nie bede brala po @ Clo bo skoro mam pecherzyki i wezme jeszcze Clo to moga byc przestymulowane jajniki...kazal dac na luz i przez czas "leczenia" męża dzialac bez hormonów u mnie...

jak zrobimy badanie Toma to sie okaze czy jest poprawa i albo bedziemy dzialac sami albo IUI...

CLODI- godzinan brania pierwszej tabl.nie ma znaczenia,ale jak wezmiesz 1 np.o 18.00 t postaraj sie pozostale tez brac o tej godzinie,ja wlasnie bralam kolo 17.

MYŚA- &&&&&&&&&& za ten cykl:))

reklama
Do góry