Wcale nie prawda! Ja nadrabiam za wszystkie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wcale nie prawda! Ja nadrabiam za wszystkie![]()
To chyba te ząbki ją męczą bo paluchy cały czas w buzi i to tam gdzie ma nabrzmiałe dziąsła.

no i przełożyła go sobie z rączki do rączki

ma to chyba po mamusi, ze buzia się jej nie zamyka
a w ogóle jak ja teraz interesują twarze
jak się pochylam nisko to raczką dotyka moich policzków, próbuje zrzucić okulary
a u męża bardzo fascynująca dla niej jest broda
, oby kaszelek jak najszybciej przeszedł, sto lat z okazji 4 m-cy!
, szybko osiągnęłam wagę sprzed ciąży a teraz mi się 3 kilo przytyło
, no ale jak się człowiek objada słodyczami to nic dziwnego
tak marchwianke podaje sie przy ostrej biegunceCo do jabłek to podobno surowe wywołują kupę zaś gotowane ją zatrzymują (podaje się np. na biegunkę gotowane jabłko). a też każą jeść gotowaną marchewkę też podobno ma zadanie hamować kupę.

Lili tez przeklada z raczek, drze papierowe chusteczki ciagnie nas za nosy i zwala polki z ksiazek jak sie stanie przy regalewitajcie,
czy wasze dzieciaczki przekładają już coś z rączki do rączki? Moja bawiła się wczoraj smoczkiem wyciągała go sobie z buzi, próbowała trafić z różnym skutkiemno i przełożyła go sobie z rączki do rączki
A czy wasze dzieciaczki są też takie gadatliwe? Moja nadaje cały dzień jak jakieś radio stereoma to chyba po mamusi, ze buzia się jej nie zamyka
a w ogóle jak ja teraz interesują twarze
jak się pochylam nisko to raczką dotyka moich policzków, próbuje zrzucić okulary
a u męża bardzo fascynująca dla niej jest broda
![]()

gada bardzo duzo a od wczoraj skrzeczy jak stara sroka,mamy ubaw :-)Wcale nie prawda! Ja nadrabiam za wszystkie![]()

gosiagro wiesz ja teraz tez nie chudne ale i nie tyje (dziwne), tez czesto sie obzeram....;] heh chyba mi sie przemiana zmienila bo kiedys przy takim trybie zycia tyłam jak cholera... no i do tego biore proszki anty... juz miesiac prawie i tez nie tyle... chyba ze zacznie sie to poźniej? ehhh
a wiesz ja nie pomyślałam o tabletkach, bo pierwszy raz w ogóle anty biorę, może one też się przyczyniły do wzrostu wagi