reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewela nie przejmuj sie moj jadł dzis ok 5 i do tej pory tez jeszcze nie jadł cyca;] heh własnie zabieram sie za nakarmienie go na spiocha...:dry:

avena no dolne dwie jedynki mi sie nie podobaja i chyba bede wychodzic ale niewiem... kropeczek nie ma a takie jakby paseczki;] nieeewiem,

Zdec - ta niania jest też na baterie??Może na baterie nie hula bo coś nie styka, a do prądu podłączona już tak;-)ale wymyśliłam:-)

Niby tak:) Jeszcze nie próbowaliśmy czy na baterie działa:) Ale fajna jest wieczorem jak mała już pójdzie spać, można jej zamknąć drzwi i nie przeszkadza jej to jak się szwędamy po domu:)

ewela nie przejmuj się moja też tak ma:) Czasem mi się wydaje że jest głodna, bo jadła 3-4h temu a jej się nawet nie uśmiecha chwycić butelkę albo cycka. I zawartość butelki ląduje w zlewie:(

HOLERA!! Sąsiadka na górze wymyśliła sobie odkurzanie i akurat musi chyba wszystkie kąty poodkurzać!!!!!:( Mała mi się obudziła, mam nadzieję że jeszcze jakoś uśnie:(

Co wy macie z tymi dietami?? Tyle wam po ciąży zostało??

mi zostalo jeszcze po pierwszej ciazy,a teraz to ja mam jakas depresje i niewiem juz co ze soba zrobic, facet mnie o reke cos poprosic nie chce i wogole czuje sie jakas wypalona :(

heja co za noc :-(
nie dosc ze mala sie krecila-jakies sny miala bo poplakiwala sobie a potem pobudka o 3.30-kurcze myslalam ze pospi do rana-zjadal 80kaszki +80ml mleka :szok: a 3.30 zachcialo jej sie kopac w materacyk i wolac-wypila pospala do 8.30 teraz znow spi od 5min ciekawe jak dlugo? jeszcze moj wiercil sie i krecil do tego woda w spluczce kapala co mnie strasznie irytowalo no i budzilam sie co po chwile :wściekła/y: mam nadzieje ze dzien minie lepiej...

avena- gratuluje pierwszego zabka Igusi
kasiek- moja mala zawsze przy kapieli moczy sobie uszka, wycieram do such i jest ok
cobra- wspolczuje :( jak sie wali to sie wali wszystko.(ja mam nadzieje ze juz gorzej nie bedzie i nic wiecej wam sie nie zwali na glowe)
eagle- wszytkiego dobrego
ewela- nie jestes sama, moj tez sie do tego nie pali, ostatnio stwierdzil ze nikt sie w irlandii juz nie zeni:confused2:

Witam Was,
Ewelinka-wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzinek.

Wczoraj mnie nie było , bo cały dzien zalatany. Pod-czytałam tylko temat wożenia dzieci w autach. Co do poduszki z przodu to też mamy, ale jak każdą inna można ją wyłączy wyciągając jeden bezpiecznik ;) Zresztą, ja się tym nie przejmuję, bo daje małego na tył i jade. Jakoś to dla mnie nie problem. Daje go po skosie i w razie czego sięgam ,żeby włożyc smoczek. Dzisiaj małemu zamówiłam fotelik, bo jeszcze zostało mi pare groszy po chrzcinach
FOTELIKI WEELMO 2010 - 8 x KOLOR + MOTOREK GRATIS (1262467675) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze niebieskim. Najpierw wylukałam go hurtowni, więc nie jest to zakup w ciemno.
My już oprócz marchewki i jabłuszka jedliśmy wczoraj zupke z warzywek Bobo Vita. Pycha :)
Spadam uśpić małego i nadrabiać zaległości w czytaniu.

mi zostalo jeszcze po pierwszej ciazy,a teraz to ja mam jakas depresje i niewiem juz co ze soba zrobic, facet mnie o reke cos poprosic nie chce i wogole czuje sie jakas wypalona :(

Więcej optymizmu:) Bo z takim negatywnym nastawieniem to nigdy nie będzie dobrze. A co do facetów, to im trzeba mówić wprost co się czuje, bo inaczej się nie domyślą:) Dlatego może pogadajcie poważnie i powiedz o swoich zmartwieniach, że chciałabyś poczuć stabilizację itp. na nich to czasem działa:)

eagle wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Mam nadzieję że u Ciebie pogoda ładniejsza niż tutaj:)

Czy ktoś tak jeszcze ma że jak dziecko już wstanie to koniec. Nie chce się samo bawić za nic w świecie, od razu krzyczy i marudzi bo chce żeby je wyciągać z łóżeczka? Bo jak tak czytam, że wasze maluchy rano potrafią się same sobą przez chwilę zająć to jestem w szoku:)

emalia co Twój Jaś już wyrasta z fotelika? Ja dopiero nie dawno wyciągnęłam wkładkę dla noworodka, bo stwierdziłam że małej już pewnie trochę nie wygodnie:)

Jak moja by tak normalnie spała to można nawet sporo w domu zrobić;) Byłoby super:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry