reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Gieoska kupiękupie , ale to dopiero na wiosne jak bedziemy robic pokój małego. teraz dzięki Wam zbieram inspiracje;-)

eeeeeee do wiosny to moze Ci sie odwidziec Kermitek:-)

Dziewczyny jakie lampy beda dobre do przedpokoju??bo ja nie wiem jak takie lampy w ogole maja wygladac??i na dodatek mam az dwie szt...i nie na scianie tylko na suficie...czekam na wasze pomysly:-)

Takie fototapety mozna kupic na allegro! Jezeli dobrze mi sie wydaje to do 200zl mozna kupic a nawet taniej!!!!! cudaaaaaa!

Gosia ja mialam chyba organze bo sie blyszczala lekko! Sliczna byla! bede jutro u mamy to jeszcze zerkne i zapytam, moze ona wie co to za material ;-)

Co do lamp to ja najbardziej lubie najzwyklejsze halogeny. albo punktowe lampy- takie ktorymi mozna swiatlo w rozne strony skierowac ;-)

Ostatnia edycja:
Takie fototapety mozna kupic na allegro! Jezeli dobrze mi sie wydaje to do 200zl mozna kupic a nawet taniej!!!!! cudaaaaaa!

Gosia ja mialam chyba organze bo sie blyszczala lekko! Sliczna byla! bede jutro u mamy to jeszcze zerkne i zapytam, moze ona wie co to za material ;-)

Co do lamp to ja najbardziej lubie najzwyklejsze halogeny. albo punktowe lampy- takie ktorymi mozna swiatlo w rozne strony skierowac ;-)

to Klaudzia ja jutro czekam na info od Twojej mamy:-)i daj mi znac czy jest bardzo przezroczysta...
A ja sie wkurzylam bo u mnie w ikei nie sa dostepne te materialy co Wam pokazywalam:-( we wszystkich ikeach w calej pl sa a u mnie nie ma:-(

reklama
to Klaudzia ja jutro czekam na info od Twojej mamy:-)i daj mi znac czy jest bardzo przezroczysta...
A ja sie wkurzylam bo u mnie w ikei nie sa dostepne te materialy co Wam pokazywalam:-( we wszystkich ikeach w calej pl sa a u mnie nie ma:-(

Moga Ci pewnie zamowic z innej ikei ;-) albo kup online i przywioza Ci do domku ;-)
Jezeli jest ta firanka powieszona to jutro Ci cykne fotke ;-)

Do góry