reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Ja łóżko będę kupować takie: IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KURA | Dwustronne łóżko do tego baldachim: IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy | KURA | Baldachim. Najpierw będzie spał na dole, potem odwrócimy i pod lóżkiem będzie miał kącik zabaw :))) Póżniej dla drugiego dziecka mozna na dole położyć materac i na jakiś czas myśle będzie oki. Tak to wyglada z baldachimem:http://pds10.egloos.com/pds/200811/25/45/e0054945_492b559c085ca.jpg

Fajne ;-) I fajne te lampki-kwiatki

Ja łóżko będę kupować takie: IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KURA | Dwustronne łóżko do tego baldachim: IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy | KURA | Baldachim. Najpierw będzie spał na dole, potem odwrócimy i pod lóżkiem będzie miał kącik zabaw :))) Póżniej dla drugiego dziecka mozna na dole położyć materac i na jakiś czas myśle będzie oki. Tak to wyglada z baldachimem:http://pds10.egloos.com/pds/200811/25/45/e0054945_492b559c085ca.jpg

Moja kolezanki mlodszy brat mial kiedys taki baldachim i fajnie to wygladalo ;-)

Fajne ;-) I fajne te lampki-kwiatki

My mamy robaka zielonego na styl tej lampki i super sie sprawia ;-) kwiatka mialam ale jak dowiedzialam sie ze jednak chlopczyka bede miec to dalam kolezance ;-)

My wlasnie mamy tego zielonego ;-)

Klaudzia a gdzie go macie powieszonego nad lozeczkiem?? o tym mowa:-) IKEA | Dzieci | Oświetlenie dla dzieci | SMILA BAGGE | Lampa ścienna ja chce dla kacpra dokupic jeszcze taki zielony lisc nad lozeczko IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy | LÖVA | Baldachim bo lozeczko ma zielone o takie CHICCO KOJEC LÓŻECZKO SPRING TURYSTYCZNE PROMO (1276343088) - Aukcje internetowe Allegro

Klaudzia pisalas ze u Oliego w pokoju masz na oknie naklejki ale to sa takie scienne naklejki czy jakies specjalne? daj linka:-)

Klaudzia a gdzie go macie powieszonego nad lozeczkiem?? o tym mowa:-) IKEA | Dzieci | Oświetlenie dla dzieci | SMILA BAGGE | Lampa ścienna ja chce dla kacpra dokupic jeszcze taki zielony lisc nad lozeczko IKEA | Tekstylia dla dzieci | Bladachimy | LÖVA | Baldachim bo lozeczko ma zielone o takie CHICCO KOJEC LÓŻECZKO SPRING TURYSTYCZNE PROMO (1276343088) - Aukcje internetowe Allegro

Klaudzia pisalas ze u Oliego w pokoju masz na oknie naklejki ale to sa takie scienne naklejki czy jakies specjalne? daj linka:-)

Haha mamy tego wlasnie robaka i liscia tez hehe :D A naklejki na okno to mam ze sklepu za funta. Przykleilam je tymczasowo bo puste to okno bylo. Mysle nad jakas firanka lub zaslonami ale na razie funduszy brak... zrobie te fotki dzis bo aparat juz mam naprawiony to zobaczysz jak wyglada pokoj Oliverka ;-)

reklama
Haha mamy tego wlasnie robaka i liscia tez hehe :D A naklejki na okno to mam ze sklepu za funta. Przykleilam je tymczasowo bo puste to okno bylo. Mysle nad jakas firanka lub zaslonami ale na razie funduszy brak... zrobie te fotki dzis bo aparat juz mam naprawiony to zobaczysz jak wyglada pokoj Oliverka ;-)

to czekam z niecierpliwoscia:-)

Do góry