zyrraffka
Szczęśliwa mama
u mnie te strzałki pod zdjęciem są nieaktywne:-(
Edit już sobie poradziłamweszłam w album Łukasz, śliczne zdjęcia, zaraz ocenie
![]()
Konkurs fotograficzny - lot a teraz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie te strzałki pod zdjęciem są nieaktywne:-(
Edit już sobie poradziłamweszłam w album Łukasz, śliczne zdjęcia, zaraz ocenie
![]()
nie wiem jak ona to zrobiła i jeszcze na łączeniu tego żółtego brzuszka z resztą całe wymemlane i przemoczone, czyli obudziła się pewnie dużo wcześniej i doiła
Oczywiście łapki teraz po same łokcie w buzi, zaglądałam do japki i druga jedyneczka będzie wyłazić, ale jeszcze z tydzień jej daję:-( teraz Was trochę poczytam
Moze na wiosne, jak sie ociepli, mamy z wozkami sie pojawia?
Czasem, jak jest zimniej, to na spiworek lekki kocyk narzucam.
A ja tez mam czesto rano zatkany nos, wiec mysle, ze to wina powietrza.
Wieczorem calkiem sporo moge sciagnac, ale juz mi sie mala raz niespodziewanie obudzila i chciala cycka zaraz po tym, jak sciagnelam,(na szczescie po podaniu smoczka przysnela jeszcze na godzinke) wiec wole nie sciagac z obu piersi naraz. Dlatego marnie mi to idzie. Najlepiej wychodzi, jak mala przy jednej piersi, a laktator przy drugiej. Ale to tez ryzykowne, bo Emilka raz sie naje z jednej piersi, a innym razem obie oproznia 
Myslicie ze sie kiedys uda?
Zaraz zrobie ciasto na pocieszenie i musze ta dynie obgotowac i pomrozic bo lezy i sie na mnie patrzy
Ale cie mezus rozpieszcza tymi paczkami :-)
Widze ze u was wieczorek udany , super!

i mam teraz na kolejne zakupy dla małego:-)
hej
u mnie dzisiaj pobudka ok 3, poszłam do małej a ona nie dość że na brzuszku to jeszcze na tym koniku fisheranie wiem jak ona to zrobiła i jeszcze na łączeniu tego żółtego brzuszka z resztą całe wymemlane i przemoczone, czyli obudziła się pewnie dużo wcześniej i doiła
Oczywiście łapki teraz po same łokcie w buzi, zaglądałam do japki i druga jedyneczka będzie wyłazić, ale jeszcze z tydzień jej daję:-( teraz Was trochę poczytam