• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

ewelinka- fajne misiaczki, ja kiedyś zbierałam żyrafki i wszystko co żyrafkowe niestety teraz nie mam miejsca i żyrafek z tego powodu.

ewela - świetne zdjęcia

paulka- nie zazdroszczę, jesteś dzielna i dasz sobie radę zobaczysz, szybko minie, napiszesz pracę obronisz się i bedziesz miała spokój:))) trzymam mocno kciuki

reklama
zyraffka gratuluję nocki:)

Olafasola Karolina w nocy śpi w pluszakowym pajacu. Przykrywamy cienkim kocykiem i kołderą.

KatarzynaJanicka przy antybiotyku to raczej nie podawaj nic nowego.

MagdaM gratuluję zębola:)

Elizka wszystkiego najlepszego dla Hani z okazji urodzinek:)

nadika współczuję ciężkiej nocki i wszystkim mamusią, którym Skarby dokuczają również

Anik no to gratuluję:), ja też wystawiałam ostatnio na Alegro i praktycznie zero odzewu:(

iiwka cieszę się że na wizycie lekarz fajnie Ci wytłumaczyła i jesteś już spokojniejsza

Widzę że dzisiejsze wizyty u pediatry udane-super:)

Ewelinka307 super misiaki:) W Radomiu mam mnustwo takich różnych.

ewela fajne hobby:)

Mama Kubulki fajny golasek:)

Mam nadzieję że wszystkim pokrótce odpisałam:)

alusia-ja po tym jak spróbowałam mm też mojej raczej nie dam dla mnie dziwnie smakuje jakoś posmak ma tranu :no:ale kaszki z mm sąnaprawde dobre polecam:-)
zdec-jak zaczynałam kolekcje kupowałam malutkie misie po ok 100zł a teraz znalazłam u siebie taki lumpek że misiaki tych samych firm nawet niektóre z metkami kupuje po ok 10 -15 zł nie powiem że musze w necie czekac kiedy dostawa i wtedy lece do sklepu i szukam:-D
koriander-oj nie da sięuchronić kolekcji Marysia cały czas moje miśki przebiera przestawia nawet na fotce widać że misiowa kupiona na swieta misie tvn przebrana jest w całkiem inną sukienke:-)
Oglądam modelki więc kończe:tak:
ewela-super fotki jaki masz obiektyw ja musze właśnie cos lepszego dokupić do swojego nikona bo ten co mam to tak średnio mi fotki robi a niewiem jaki kupic

Ostatnia edycja:
mama kubulki radze usunac to zdjecie lub chociaz zakryc dziecku pupcie
naprawde nawet nie wiesz ilu zboczencow czeka na takie zdjecia, a forum gdzie jest pelno mamus napewno jest przez nich chetnie odwiedzane
poza tym synus sliczny

paula24211 nie zazdroszczę i podziwiam, jesteś naprawdę dzielna!! ladna waga małej :)

emalia82 dzielny synuś, fajnie że nasze dzieciaczki tak dzielnie znoszą szczepienia, z tą główką asymetryczną to chyba dobrze że pediatra zwrócił na to uwagę, mój mały ma trochę asymetryczną a pediatra ani razu nic na ten temat nie mówiła więc ja sama pilnuje by układał się na prawą stronę by główka się wyrównała

mamakubulki synuś duży i śliczny ale tak jak już dziewczyny pisały lepiej nie umieszczać takich zdjęć w necie

iiwka - czasem lekarze tak mają, że dla nich coś jest błahe, ale nie pomyślą żeby rodzicowi wytłumaczyć w jasny sposób że nie ma powodów do zmartwień. Najważniejsze że wreszcie usłyszałaś dobre wieści:tak:

eagle - słodkie dzieciaczki i chyba podobne do siebie?

ewelinka - kolekcja pokaźna, mnie się podoba ten w ogrodniczkach:rofl2:

ewela - ja tez lubię pstrykać, ale narazie dumam nad lustrzanką:zawstydzona/y:środkowe zdjęcie ciekawe

Alusia - ja mam avent ręczny i użyłam go jak szłam do fryzjera i kilka razy żeby sobie ulżyć jak mała przespała karmienie, ale sprawuje się dobrze. Gdybyś chciała kupowac to na allegro z przesyłką ok 100, w sklepie widziałam za 189

emalia, ewa, agi - gratki dla dzielnych dzieciaczków:tak:

Wysłałam dzisiaj maila ws. paczki z allegro na którą czekam pół miesiąca i sprzedawca oczywiście mnie olał, grrrrrrrrrrrr
Poza tym ostatnio dostałam negatywa, dziewczyna 2 m-ce temu kupowała ode mnie spodnie ciążowe i paczka do niej nie dotarła, znalazła ją dopiero teraz na jakiejś głównej poczcie i to niby moja wina, podwójne grrrrrrrrrrrrrrrr

usunęłam, chciałam zobaczyc, czy zdjęcie sie wklei i jakos bez zastanowienia pierwsze lepsze zdjęcie dodałam z folderu,
ewelinka fajne miski

ewela zazdroszcze takich widoków,
jutro naisze reszte papap

witajcie wieczorowo:-), ja nie daje rady tak jak wy:no: nie jestem chyba tak dobrze zorganizowana. Wczoraj jak posiedziałam z wami to za to w domu nic nie zrobiłam dzis musiałam nadganiać robote. Ale postaram się co jakiś czas odwiedzać Was i w miare możliwości udzielać się w tematach:tak:.

Byliśmy dziś na szczepieniu Michaś waży 7750, wodniaczki już się wchłonęły:-), dostałam tez recepte na maść sterydową TRIDERM na paluszek Michasia bo od tygodnia mu ropieje i obiera przy paznokciu, tylko jak czytałam opis na maści to pisze że nie stosować u dzieci poniżej 2 r.ż.:szok: i nie wiem co zrobić.
Powiedziała też żebym jeszcze nic nie wprowadzała nowego do menu Michasia skoro karmię piersią, że dopiero za miesiąc
Jutro idziemy do okulisty z tym okiem bo jak zaczęłam masować to mu tak teraz ropieje że po spaniu oka nie może otworzyć, podejrzewam że jakąś infekcję mu wprowadziłam:sorry:

Byłam też dziś u gina po tabsy AZALIA, mam brać je bez przerwy żeby nie dochodziło do owulacji, pobrała mi też cytologie i podsumowała 2 stówy!!:cool: dodatkowo mi policzyła za USG, czego nie robiła jak bylam w ciąży:wściekła/y:.

Kombinezon kupiłam na allegro, zamówiłam większy rozmiar (80) ale chyba troche przesadziłam bo Misiek się w nim topi, śmiesznie wygląda:-D więc kupiłam mu kurteczkę w biedronce półki co
acha jutro mają być w biedronce akcesoria dla niemowląt, ja idę po miseczkę

późno już więc zmykam życząc Wam miłej nocki

reklama
Witam
u nas nocka masakryczna :-( Kacperek wyladowł u mnie w łóżku bo mój organizm odmówił mi wstawania co pół godzinki :-(
latałam w nocy między lodówką gdzie jest żel na dziąsełka a pokojem :-(, ale dzisiaj mam zamiar kupić paracetamol 50 g i koleżanka mi poleciła lek homeopatyczny CAMILIA ROZTWÓR DOUSTNY 10 POJEMNIKÓW PO 1ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl i zobaczymy może u nas też zadziała

Magdalena 79 - super że wodniaczki się wchłoneły :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry