Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez sie nad tym zastanawiam bo w takie dni jak dzis w kombinezonie za cieploDziewczyny macie dla maluchów na zimę tylko kombinezony?Bo ja się zastanawiam tez nad kurteczką, na takie dni jak nie będzie trzaskających mrozów, tylko nie wiem czy jest sens![]()
Dziewczyny macie dla maluchów na zimę tylko kombinezony?Bo ja się zastanawiam tez nad kurteczką, na takie dni jak nie będzie trzaskających mrozów, tylko nie wiem czy jest sens![]()
i jedną kurteczkę. Z tymi kombinezonami to zaszalałam na allegro:-)jeden za 5 zł (roz. 74 - ale jest wielki), drugi też 74 (za 10 zł) - wrazie draki jak tamten się pobrudzi i trzeci na 68 czyli taki na teraz (nówka za 15 zł). Kurteczka jest oratlionowa i na polarze więc tak naprawdę bardziej nadaje sie na teraz niż na zimę.Byliśmy dziś na szczepieniu Michaś waży 7750, wodniaczki już się wchłonęły:-), dostałam tez recepte na maść sterydową TRIDERM na paluszek Michasia bo od tygodnia mu ropieje i obiera przy paznokciu, tylko jak czytałam opis na maści to pisze że nie stosować u dzieci poniżej 2 r.ż.i nie wiem co zrobić.
Jutro idziemy do okulisty z tym okiem bo jak zaczęłam masować to mu tak teraz ropieje że po spaniu oka nie może otworzyć, podejrzewam że jakąś infekcję mu wprowadziłam![]()
I w naszym przypadku wprowadzenie kaszki nic nie dało.Mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej:-)Hej
Jednak nie dalo sie uniknąć tego ze i my z Mikim zachorujemy:/ dzis czuje sie jak zjedzona i wypluta, do tego boli gardłoMiki spi juz 2h, ale tez ma katarek:-( walczymy by to sie nie przerodilo w cos gorszego... ehhh, nienawidze jesieni
:-(
Miłego dnia wam życze
lenaDTR - ja od dwóch dni karmie tylko prawą piersią, lewa sie skończyła:-)ale z Wiktorią też tak miałam