Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze miałam krótkie i łamliwe paznokcie a teraz mam długie i twarde, wygladają naprawdę super
Za to koleżanka ma problemy ze skórą i włosy jej się strasznie łamią
Pewnie to zależy od tego jak na każdą z nas wpływają hormonyJeśli to coś jak palenie w żołądku to może to być zgaga a wtedy pomogą Ci migdały lub jeśli to nic nie da to Rennie, lekarz mi mówił, że jest bezpieczne dla maluszkajola trzymam kciuki! ja to połówkowe będę mieć pewnie w okolicy Bożego Narodzenia.
Dziewczyny, co mam zrobić, żeby mnie ten żołądek przestał boleć? Boli już trzy dni- tak wysoko pod żebrami, jakby mi coś siadło i siedziało i nasila się po zjedzeniu :-(

przeciez dopiero co sie zafasolkowalysmy:-) jeju jak ten czas leci

kiedy najlepiej robić połówkowe? bo mam dylemat na kiedy się umówić. Już się nie mogę doczekać obrazu 3/4d.Niektóre już w 18 są zapisane a niektóre czekają do 22
Wróciłam z toalety normalnie wszystko ze mnie wyleciało ( jakiś starszy pan miał niezbyt przypadającą do gustu wolę kolońską) dobrze, że zdążyłam dobiec.
kiedy najlepiej robić połówkowe? bo mam dylemat na kiedy się umówić. Już się nie mogę doczekać obrazu 3/4d.Niektóre już w 18 są zapisane a niektóre czekają do 22
Wróciłam z toalety normalnie wszystko ze mnie wyleciało ( jakiś starszy pan miał niezbyt przypadającą do gustu wolę kolońską) dobrze, że zdążyłam dobiec.
to muszę zaraz wysiąść, bo inaczej byłaby jakaś masakra...