reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
z tego co wiem to 4 kołowe wózki są stabilniejsze niż 3...a mutsy to już w ogóle mają fajne:):)
zgadzam sie w 100% ale zalezy od modelu jeszcze. kiedys sie przerazilam jak jechalam autem i byl straszny wiatr! kobiecie przewrocil sie 3kolowiec, dzieki Bogu zze to byla spacerowka i dziecko przypiete!
poza tym 4 kolowcem latwiej wjezdzac na podjazdach na schodach!

podobno 3-kołowce też są stabilne....
ja bym nie kupiła, bo u nas w mieście jest sporo schodów z pojazdami, gdzie tylko 4 kółka dadzą radę - 2 przednie węziej rozstawione tez jakoś dają radę, ale tak zupełnie wąsko to już spadają...

zgadzam sie w 100% ale zalezy od modelu jeszcze. kiedys sie przerazilam jak jechalam autem i byl straszny wiatr! kobiecie przewrocil sie 3kolowiec, dzieki Bogu zze to byla spacerowka i dziecko przypiete!
poza tym 4 kolowcem latwiej wjezdzac na podjazdach na schodach!

Kurczę, to mnie przeraziłaś z tym 3 -kołowcem, chyba mocno się zastanowię...

Dzięki dziewczyny za radę...Mnie się podbaja X- landery bo maja duzo bajerów. Ale ten mutsy za to jest lekki.

ale tak jak napisalam zalezy od modelu! a nie chcesz xlandera xa 4kolowego bardzo fajnie sie prowadzi a jest stabilniejzy(na moje oko)

ja wcześniej chciałam x-landera 3 kołowca ale moja sąsiadka go ma i mówi, że nie bardzo żejakby miała teraz brać to napewno 4 kolowy. I ja też się zdecydowałam na 4 koła. Też chcę tego x-landera. Mutsy jakoś do mnie nie trafia...ta rama jakaś taka wybrakowana. Ale to moje zdanie. Z resztą najlepiej jak pojedziesz do jakiegoś sklepu i zobaczysz jak się rpowadzi i jeden i drugi i jak się składa również,bo to ważne jak masz np. mały samochód....
JA JESTEM ZA X-LANDERM ALE 4 KKOŁA:)

reklama
No Mutsy sie fajnie składa z tego co widac i napewno wejdzie do kazdego samochodu z X-landerem bedzie juz problem, bo nie do każdego wejdzie. jak bym miała wybierac z tych dwóch to Mutsy.

Do góry