reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
gwiazdeczka to trzymam &&&&&&&&,
Ja też muszę jakiś porządny test kupić i pewnie w sobotę rano spróbuję jak @ nie przyjdzie, ale dzisiaj miałam taki brązowawy śluz a jutro mam termin @ tak że pewnie jutro przyjdzie. Ale tak fatalnie się czuję, głowę mi zaraz rozsadzi, zawsze na zmianę ciśnienia tak mam. Tylko teraz jest mi niedobrze, mam straszną ochotę coś zjeść ale się boję że zaraz to zwrócę

reklama
ja tez sie dzisiaj skusilam na tescik, bo mnie to plamienio/brudzenie zastanowilo no i mialam jeden jeszcze z allegro...na pierwszy rzut oka drugiej krechy nie widac, ale jak by sie przyjzec dokladnie, to cos tam przeswituje, no i tylko sie zestresowalam...musze kupic jakis pozadniejszy test i za jakies 2 dni testne jak do tej pory @ sie nie zjawi.
kurcze, kurcze, to sa dopiero nerwy...
Mocno trzymam kcikuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i czekam na wieści!!!!!!!!!!!!!!

gwiazdeczka to trzymam &&&&&&&&,
Ja też muszę jakiś porządny test kupić i pewnie w sobotę rano spróbuję jak @ nie przyjdzie, ale dzisiaj miałam taki brązowawy śluz a jutro mam termin @ tak że pewnie jutro przyjdzie. Ale tak fatalnie się czuję, głowę mi zaraz rozsadzi, zawsze na zmianę ciśnienia tak mam. Tylko teraz jest mi niedobrze, mam straszną ochotę coś zjeść ale się boję że zaraz to zwrócę

Mam nadzieje, że nic się nie rozkręci i następny teścik będzie z dwoma krechami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hejjj widze ze testowanka jedno za drugim:))) byleby OWOCNE, trzymam kciuki:)))
Wiecie ja korzystam z takiego fajnego programu i mozna go uzywać ile sie chce nie ma ograniczeń miesięcznych a i fajnie wszystko rozrysowuje CTLife.NET - Program automatycznie interpretuje kobiece cykle wg wszystkich znanych metod Naturalnego Planowania Rodziny, wciskamy "wersja online "jak chcemy sie zarejestrować. tam wpisujemy wszystkie zaobserwowane temperatury, wygląd śluzu i takie tam rózne rzeczy mi sie przydaje, bo wszystko wyraźnie interpretuje:)) U mnie 15 d.c. ale owulke raczej mialam juz w 9 bo jajniki szalały no i tempka swoje pokazała , staranaka były no i za dwa tygodnie zobaczymy czy owocne:) pozdrawiam cieplutko:)

Hejjj widze ze testowanka jedno za drugim:))) byleby OWOCNE, trzymam kciuki:)))
Wiecie ja korzystam z takiego fajnego programu i mozna go uzywać ile sie chce nie ma ograniczeń miesięcznych a i fajnie wszystko rozrysowuje CTLife.NET - Program automatycznie interpretuje kobiece cykle wg wszystkich znanych metod Naturalnego Planowania Rodziny, wciskamy "wersja online "jak chcemy sie zarejestrować. tam wpisujemy wszystkie zaobserwowane temperatury, wygląd śluzu i takie tam rózne rzeczy mi sie przydaje, bo wszystko wyraźnie interpretuje:)) U mnie 15 d.c. ale owulke raczej mialam juz w 9 bo jajniki szalały no i tempka swoje pokazała , staranaka były no i za dwa tygodnie zobaczymy czy owocne:) pozdrawiam cieplutko:)
A czy ten program sam interpretuje cykl, wyznacza owulacjie itp? Czy samemu nalezy dokonac analizy wykresu?

justkaaa mnie nie bolalo, wlasciwie nie mialam zadnych objawow negatywnych, ale kiedy przestalam brac, czyli w niedziele to mam od tego czasu taka migrene, jakby mi ktos wsadzil glowe w imadlo i coraz mocniej zaciskal, a dzis juz konczy sie niedziela, to se wyobrazcie. Nie wiem czy tj powiazane z dupkiem czy nie. A z jakiej czesci oswiecimia jestes????

babki cześć -ratunku!!2 miesiace temu bralam estrofem i lutke dowcipnie test wyszedl pozytywny(o czulosci 10 ) ale po 2 dniach beta 0,100 w tym cyklu bralam tez estrofem i od 16 d.c. lutke wczoraj bralam otatni raz leki dzis zrobilam 2 rozne testy i oba pozytywne:szok:i teraz nie wiem czy to wplyw lekow czy moze wtedy sie nie zagniezdzila ciaza...

zeby zamieszac to napize ,ze mierzylam temp.i robilam testy owu .i z tego wyszlo ,ze owulka byla we wtorek,ale we wtorek bylam na usg i gin powiedzial,ze w lewym nic nie widzi(a ja czulam lewy jajnik) a w prawym pechol byl maly(15mm) w piatek poszlam znowu-urósl ale niewiele(18mm)-kazal przyjsc we wtorek-poszlam i stwierdzil ze pekl,endo 11,5mm to byl 18d.c. wiec zdziwilam sie,ze endo takie grube jak na mnie...dzis mam27d.c. i zrobilam test-po chwili II kreski(o czulosci 25-pink test)zawiozlam dz.do przedszkola,wrocilam i zrobilam drugi i to samo...II kreski.

nie wiem co myslec-leki robią mnie w konia???o co chodzi z tym usg??? nic sie kupy nie trzyma!!!

reklama
cześć mama:D
duża szansa, że to ciąża z odstresowania :)))
tyle pozytywnych testów nie może się mylić:)))

u mnie 15dc, niskie temperatury i się zaczęło jakieś plamienio- krwawienie- grrrrrrrrr dlaczego i co to znaczy? nawet nie wiem na co sie mam zbadać. a do tego znowu cykl w plecy:(

gwiazdeczka, clodi- jak tam?

Do góry