Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
slyszalam, ze clo dziala jeszcze kilka cykli po braniu. Nie wiem, czy to prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi podczas brania clo też temp.skakała, jednego dnia była wysoka drugiego niska i tak na zmiane, dlatego teraz już jej nie mierze. ;-);-);-);-)No i mama, piekne wiesci :-)
Spice, jak ja Ci zazdroszcze dobrej ginki...
u mnie bez zmian...mam jakies brazy, clo mialam lykac mimo, ze wlasciwie @ nie bylo...plamienia mialam przyjac jako @ ... kurde nie slyszalam o czyms takim...no ale skoro ginka karze...
Mam pytanko, czy clo podnosci u Was tepke? ja przed lykaniem w 1dc mialam 36,7 a po jednym dniu lykania mam juz np. 37, 37.1 nie wiem, czy to normalne?
ANDZIA- od kilku dni mam taka wodnista ,bezbarwna wydzieline,nie śluz-takie cos jak woda...poza tym czuje lekkie mrowienie w piersiach a sutki wyglada tak ja w ciąży z Domisiem-środek jest jasny w kolorze skóry a obrzeże bordowe,poza tym pojawily sie żylki na piersiach,mam slabszy apetyt i w czasie kiedy powinnam dostać @ moja waga nie wzrosla( a zawsze mialam 1 do 1,5 kg wiecej bo sie woda zatrzymuje) i to tyle no i brak @...Mama to jak byś mogła to napisz czy zauważyłaś u siebie jakieś objawy?
nie normalnie można je kupić w aptecea salfazin i androwit sa na recepte?