reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No i mama, piekne wiesci :-)

Spice, jak ja Ci zazdroszcze dobrej ginki...

u mnie bez zmian...mam jakies brazy, clo mialam lykac mimo, ze wlasciwie @ nie bylo...plamienia mialam przyjac jako @ ... kurde nie slyszalam o czyms takim...no ale skoro ginka karze...
Mam pytanko, czy clo podnosci u Was tepke? ja przed lykaniem w 1dc mialam 36,7 a po jednym dniu lykania mam juz np. 37, 37.1 nie wiem, czy to normalne?
Mi podczas brania clo też temp.skakała, jednego dnia była wysoka drugiego niska i tak na zmiane, dlatego teraz już jej nie mierze. ;-);-);-);-)

AMALFI- dzieki :)))
GWIAZDECZKA- no to wyglada ,ze Clo dziala jeszcze kilka cykli po odstawieniu bo ja ostatni raz bralam Clo we wrzesniu,potem Tomi zrobila badanie armii i jak zaczal brac witaminy to po 3 miesiacach trzeba powtorzyc badanie i umowilam se z ginem ze odpoczne od hormonów i Clo wezme po badaniu męża,ktore mialo byc pod koniec grudnia a tu prosze..badania nie bedzie,Clo nie bedzie -jest dzidzia:))

mama dzieki, ja brałam clo 2 miesiące a dupka 5 i teraz mąż zrobił badania i bierze witaminki tak że stwierdziłam że zanim jego nasienie się odbuduje ja sobie zrobię przerwe na 3 miesiące od tabletek i wizyt u ginka. Twój przypadek pokazuje że cuda się zdarzają, jak byś mi jeszcze jakieś fluidki przesłała to by było super :happy:

Mama to jak byś mogła to napisz czy zauważyłaś u siebie jakieś objawy?
ANDZIA- od kilku dni mam taka wodnista ,bezbarwna wydzieline,nie śluz-takie cos jak woda...poza tym czuje lekkie mrowienie w piersiach a sutki wyglada tak ja w ciąży z Domisiem-środek jest jasny w kolorze skóry a obrzeże bordowe,poza tym pojawily sie żylki na piersiach,mam slabszy apetyt i w czasie kiedy powinnam dostać @ moja waga nie wzrosla( a zawsze mialam 1 do 1,5 kg wiecej bo sie woda zatrzymuje) i to tyle no i brak @...

ale na poczatku to pojawila sie ta wydzielina wodnista:tak:

CLODI,WIKULKA-to dla Was kochane-świerze,pelne nadzieii-~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CLODI- masz dobry plan ,ja mialam taki sam i widzisz;-)chcialam odpocząc od hormonów i biegania na monitoring...tak wiec &&&&&&&&&& za Wasze dzialania na luziku:tak:

GWIAZDECZKA- moj Tomi mial popracowac nad ruchliwoscia bo byla troche mala i bral w pazdzierniku androwit(38zl) wit C(6zl) folik(9zl) l-carnityne(21zl)
a w listopadzie bral salfazin(30zl) wit C folik i l-carnityne...badanie mial robic pod koniec grudnia ale jak widac po tescie chlopaki dotarly gdzie trzeba wiec ruchliwosc sie poprawila:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry