reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Dziś zakupiłam i pierwsza próba. Oby pomogło.
Trzymam kciuki!

Olaf ma wodnisty katar…od zębów chyba…i kicha często.
Spał krócej niż zazwyczaj, wstało o 12 i nawet łądnie się bawił, zaczęłam szykować nas na spacer i zrobił się nagle bardzo marudny…zrobił kolejne kupsko (od zębów i tyłek ma troszkę odparzony od tego częstego wypróżniania) i dałam mu Camilię, przytuliłam do siebie, a On usnął! Odłożyłam go do łóżeczka i kurcze nie wiem….temperatury nie ma….
Nie wiem co o tym myśleć.

No i po szczepieniu uffff , ulżyło mi. Mała zniosła je tak sobie, plakala tylko chwile, pozniej zaliczyla drzemke na świerzym powietrzu a teraz buszuje. Mam nadzieje ze żadnych skutków ubocznych nie bedzie. Nastepne szczepienie 11.05.2011r. Aaaaa i wazy 10,4kg.

Agrafka - widze że ty z Warszawy jestes, ja tez (Bemowo) my chodzimy do przychodni na czumy. Nie mówie że jest łatwo się zapisać i dodzwonić, ale panią doktor to mamy do rany przyłóż. CUDOWNA kobieta, tak dobrze podchodzi do Hanki, niesamowita..
Jak sie coś dzieje to ona potrafi mnie uspokoić, wogóle jest rewelacyjna.... POLECAM :)
CLEO - do oriopedy idzie sięjak dziecko tak z półtora miesiąca będzie samo dobrze chodziło, bo wcześniej to nie ma sensu bo jeszcze nie będzie miało nawyków chodzeniowych i ortopeda nic nie sprawdzi. Tak mi przekazał ortopeda i potwierdziałam ta info jeszcze u mojej lekarz.

My mielismy miec szczepienie 14.12, ale że Hania brała antybiotyk to niemożemy. Przełożone na styczneń.... powiedzcie mi ile to jest wkuć??

No właśnie sbie przeczytałm :)
ee to jedno to jeden krzyk.. Gorzej bedzie z następnym bo trzy wkucia :/
A wy szczepicie na rotawirusy pneumokoki odre lub meninkokoki??

reklama
Dlaczego mi o tym szczepieniu w przychodni nie powiedzieli w przychodni?

Młody ma katar więc znów bilans odłożony. Matko chyba nigdy nie pójdziemy

Do góry