Roxii kochana tylko sie nie wystrasz!!!! Ja wiedziałam że wystepuja skutki uboczne ale bardzo rzadko, sam lekarz powiedział że o takich przypadkach jak ja to się w książkach czytaasienka mialas skutki uboczne IUI??? nawet nie wiedzialam ze takie saa co sie stalo, cos powaznego???? Mama nadzieje ze bedze wszystko OK
Asiiek ja tez bede miala ta pierwsza IUI na naturalnym cyklumiejmy nadzieje ze Twoje objawy sa zwiazane z fasoleczka:-) trzymam kciuki
![]()

Po 20/25 min po IUI jak wracałam do domu dopadły mnie takie straszne boleści w dole brzucha że masakra, wróciłam do kliniki dostałam dożylnie kroplówke i dużo zastrzyków silne przeciwbólowych po ktorych odleciałam i zostawili mnie na noc w szpitalu. Lekarz był w szoku! Miałam skurcze macicy coś okropnego... aha i lekarz powiedział że przy poronieniach takie bóle występują.
Więc nie mam wielkich nadzieji ale wierze też że cuda się zdarzają

Roxii nic się bój;-) sorki jak Cię nastraszyłam ale to naprawde rzadko się zdarza!!!! Kochana życze powodzenia w styczniu no i teraz też bo może IUI nie będzie potrzebna...;-) Buziaki