A
Alusia8989
Gość
Gosiagro staram się mu dawać ale on pluje wszystkim na odległość.... Wrrr już czasami nie mam do tego siły.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosiagro staram się mu dawać ale on pluje wszystkim na odległość.... Wrrr już czasami nie mam do tego siły.

Słoiczki. Heh ostatnio dałam mu kluszeczki z warzywami po 8 miesiącu ale dosłownie łżeczke to jadł aż się cieszył. Tylko tam są kawałki dość duże no i jest po 8 miesiącu no i nie wiem. Jakoś się boje...
Słoiczki. Heh ostatnio dałam mu kluszeczki z warzywami po 8 miesiącu ale dosłownie łżeczke to jadł aż się cieszył. Tylko tam są kawałki dość duże no i jest po 8 miesiącu no i nie wiem. Jakoś się boje...

Ale to tylko (albo aż) kolokwium
Ja bym się wściekła...
Wózek dzisiaj po spacerze ma flaka na jednym kole, kupiłam pompkę samochodową i łatki, stary wraca wieczorem rozbiera, a tam druty z opony powychodziły
No i teraz nie mam na jutro wózka
Nie wiem co to będzie, jak ona wytrzyma bez spaceru:-
Mojej to daleko do prób raczkowania, dopiero polubiła się na brzuch przewracać (a potem płacze, bo na plecy nie potrafi się przewrócić):-) Ale za to ładnie siedzi. Ona chyba nie tylko z wyglądu wdała się w tatusia- chyba będzie po tatusiu preferować siedzący tryb życia

Zawsze to jakaś korzyść z chorobyz rzeczy pozytywnych jescze: mam L4 do 24.12 więc do pracy nie 10.01 wracam ale 20.01![]()

za mną szli jacyś chłopcy i próbowali zwrócić moją uwagę, rzucając kiepskie komplementy
śmiałam się pod nosem, ale dopiero się głośno uśmiałam, gdy skręcili i zobaczyli mnie z profilu
Wtedy usłyszałam: "widziałeś?! Miała brzuch jak słoń"

A główka między ochraniaczem a szczebelkami już mnie nie dziwi 

Ja chciałam iść dzisiaj do fryzjera, ale miejsc już nie było

Po roku pracy już ci się należy zasiłek z UP, tylko staż pracy ci nie będzie wzrastał. Współczuję sytuacji finansowej, zwłaszcza w okresie świątecznym:-( Ja się wkurzyłam, że wypłaty nie dostałam, postraszyłam OIP (2dni temu) i do końca tygodnia mają być zaległe pieniądze wraz z odsetkami
:-) I jaki mądry
Wszystkiego naj dla niego!!!!!!!