Koriander - trzymam kciukasy za jutro , na pewno jak się rozpędzisz to szię szybciutko przyzwyczaisz
Emalia - przepraszam Twój post mi gdzieś umknął . Super !!! Jaś chyba jako pierwszy w naszym gronie papa zaczął świadomie robić

Gratulacje
Milka - Super Gratuluję pierwszego zębolka Eryczka!!!
Avena - 70 też prędkosć

Znam takie osoby , które nie przekraczały 20 a jak widziały tira jadącego z naprzeciwka to na pobocze zjeżdżała i się zatrzymywała ze strachu

Więc Kochana 70 się nie przejmuj , na pewno jak zejdą śniegi poczujesz "wiater" we włosach
A ja obdzwoniłam rodzinkę że mamy pierwszego zębolka , a Jas jakiś inny cały dzień dzisiaj był się teraz zastanowiłam tak. Więcej się śmiał. On generalnie się dużo śmieje ale muszę się wygłupiać, a dzisiaj śmiał się ze mnie nawet jak się ja śmiałam. Przy karmieniu obiadkiem to aż mi łzy ze śmiechu popłynęły bo się tak wygłupiał że musiałam na chwilkę odłożyć jedzenie

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i Kochane moje nauczyłam swojego syna dawać buziaka

Robi to świadomie. Dzisiaj wycałował tatę z kilkadziesiąt razy. Mama mówiła "Daj tatusiowi buziaka" a on od razu buzia otwarta i do całowania do taty

Super dzień dzisiaj! Idę myć głowiznę , zrobię sobie peeling kawowy (POLECAM) i lulu do męża się chyba przytule