reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja sama nie wiem, o co mi chodzi :p
bo fotelik samochodowy to wydaje mi się taki duży i "na siedząco", tak?
a przecież noworodek leży...

to co mam kupić? jak kupię 3 w 1 to już żadnego dodatkowego fotelika nie muszę? tylko to montuję?

reklama
W polsce chyba każdy mały fotelik ma wkładkę redukcyjną dla noworodka, a potem jak maluszek troszke podrośnie możesz ją wyjąć i dzidzia ma wtedy więcej miejsca, jest w pozycji bardziej siedzącej, a na poczżtku bardziej leżącej w tym foteliku dobrze widać tą wkładkę Nosidełko FISHER-PRICE_0-13 kg ORYGINAŁ _ PROMOCJA (1390497251) - Aukcje internetowe Allegro
Mitaginko jak kupujesz zestaw 3w1 to masz gondolę, spacerówkę, i fotelik dla takiego maluszka, i w takim foteliku go wozisz w samochodzie, te foteliki na poczatek są takie trochę leżące, zeby nie obciążąć kręgosłupa dziecka, które jeszcze nie trzyma główki

Ostatnia edycja:
dokladnie. A w foteliku lezy taki skulony, nie wiem jak to opisac. o widzialas moze w hipermarketach dzieci w takim jakby nosidelku?? kobiety wkladaja dzidzie w tym czyms do wozkow sklepowych. i to jest wlasnie fotelik dla noworodka. nie wiem czy to zrozumiale napisalam. mysle ze wygodnie jest.

mitaginka wbrew pozora dzidzia w nim nie siedzi tylko jest na pol lezaco. Nic wiecej nie kupujesz ani nie wkladasz. zaraz moze znajde zdjecie Josha to ci pokaze...

tkie troche niewyrazne, ale to Josh w dniu wyjscia ze szpitala. Byla jedynie taka "wkladka" wokol glowy, ale to w zestawie z fotelikiem. Fotelik z wozka 3w1.

i on lezy, nie siedzi:-D

chyba wszystko, tak jest u mnie. P:otem fotelik przypinasz pasami w samochodzie. W prawie polskim masz ze jak z tylu nie ma pasow to z przodu tylem do jazdy

reklama
Do góry