reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja też czasem lubię czytadła;p

uff to dobrze bo juz się bałam że Ty tylko noblistów czytasz i nie będziesz chciała z nami gadać:-p nygusko jedna, coraz bardZiej przesuwałaś godzinę wykładów, na którą w końcu dotarłaś?:-D fajnie że spotkanie udane i może w chuste owocne :-D

jutro taaaaaaaaaaaaaaaargi juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu idzie ktoras??????
widzicie to slonce? bede na Winogradach moj nr macie na zamkniety pisac baby!

o siet czemu ja tego nie widziałam?? właśnie wróciliśmy ze spaceru z Kozaczino i Lulą:confused2: gdzie spacerowałaś? może się gdzies minęłyśmy??:confused2:
to już jutro te targi?? kurczę to my chyba nie pójdziemy, umówiliśmy się do teściów.. no ale my mamy jeszcze czas;-) daj jutro znać jak było!
i czekam na foty nowego kolorku:tak:

Tygrynka a Ty nie miałam wczoraj czasem już iść spać, a tam widzę jeszcze wymiana zdań ze Skrzatem :-D

czekałyśmy aż Ty pójdziesz żeby spokojnie pogadać:-p
masakra z tym pkp, już widzę jaka wymęczona byłaś:no:

Seba po spacerku dosłownie wchłonął obiadek więc jestem szczęśliwa:-D

reklama
Tygrynka o Wy baby niedobre :-D

a ja przeszczęśliwa... z M. się widziałam :happy2:

wgl jak tu dzisiaj cicho... gdzie się podziały te wszystkie parówkowe babeczki? :-)

ja dzisiaj mam zamiar obejrzeć "zawsze Twój" czy "Twój na zawsze" nie pamietam dokladnie tytulu..
wiem, ze z Pattinsonem.. siostra mówiła mi, że ponoć fajny..

No Lula padła bo Tygrynko oczywiście po wejściu do domu dzieć się obudził i była mega aktywność :-) ale zjadła prawie cały obiad więc też jestem szczęśliwa ;-)
Moja teściowa zrobiła dla nas cały gar fasolki po bretońsku uuuuuu pycha właśnie wcinam :-) Już się kumpel zaanonsował na wieczór na fasolkę hihi słynna jest ;-) no i przez co najmniej 3 dni nie muszę gotować hhhuuuurrraaa.
Brzoskwinko miłego pobytu u dziadków odpoczywaj i super że spotkanie z M. cię uszczęśliwiło :-D
E Marciaa no szkoda że się nie zgadałyśmy bo spacerek był udany oprócz momentu gdy ktoś mnie szczuł colą :p
na targi również się nie wybieram bo już mam ślub za sobą a póki co kolejnego nie planuje, ale targi to super sprawa my wyszliśmy z toną ulotek i pomysłów, można tam wiele rzeczy kupić okazyjnie np. obrączki.

reklama
No Lula padła bo Tygrynko oczywiście po wejściu do domu dzieć się obudził i była mega aktywność :-) ale zjadła prawie cały obiad więc też jestem szczęśliwa ;-)
Moja teściowa zrobiła dla nas cały gar fasolki po bretońsku uuuuuu pycha właśnie wcinam :-) Już się kumpel zaanonsował na wieczór na fasolkę hihi słynna jest ;-) no i przez co najmniej 3 dni nie muszę gotować hhhuuuurrraaa.
E Marciaa no szkoda że się nie zgadałyśmy bo spacerek był udany oprócz momentu gdy ktoś mnie szczuł colą :p

po pierwsze to ktoś Ci tę colę uprzejmie proponował a nie szczuł:-p ale dzielna jesteś, nie skusiłaś się:tak: opowiedziałam o tym mężowi i jego komentarz: "a widzisz?? można" :confused2:
po drugie: kuuurde jakbym wiedziała że to o fasolkę i tak słynną, to siłą bym Cię zmusiła do odebrania telefonu a potem pod jakimś pretekstem wtarabaniła Ci się do domu:-D
po trzecie: czyli Lulka już wyzdrowiała;-) super!:tak:
po czwarte: cholerka faktycznie u Was wieje jakbyś w innej strefie mieszkała:confused2: mało mi głowy nie urwało, a już na alei - cisza spokój:shocked2:

ogólnie ja padłam, coś się słabo czuję i ciekawe czy to nie 4 okres wciągu 2 miesięcy nie jest tego powodem:confused:

Do góry