reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
a ja to już nie mam siły ani ochoty wyłazić nigdzie, też już jestem wymęczona tą ciążą, i to wcale nie wiem, czy gorzej fizycznie czy psychicznie
chyba sobie kupię coś słodkiego na poprawę humoru :)

Becioo z tego co wiem masz dzisiaj wizytę u gina to powiedz mu że wyskoczyła Ci opryszczka i niech doradzi co możesz wziąć tak będzie najpewniej:tak: Branie leków najlepiej konsultować z lekarzem niż brać coś w ciemno ;-)

No spytam dziś gina to zobaczymy co i jak...ja generalnie kiedyś walczyłam z opryszczką, bo miałam poważne problemy z nią...wyskakiwała mi na całej twarzy i to bardzo często i mocno ( miałam duże strupy). Ponieważ chciałam starać się o dziecko przeszłam silną kurację i wirusa opryszczki uśpiłam. Wszystko było ok,aż do teraz, bo już drugi raz mi wyskoczyła...na szczęście niewielka i tylko na wardze. Dzięki za rady.

witam u mnie też dzisiaj troszeczkę dołek psychiczny :-(
nie dość że od miesiąca jestem w pełnej gotowości przed "godziną zero" to teraz zaczęłam puchnąć, dłonie i stopy mam jak u słonia i w ciągu 3 dni przytyłam 2kg i jestem 17kg na plusie

reklama
Rutkosia, dużo sił życzę. Gratulacje dla męża, wspólny wypad Wam dobrze zrobi :)))
A masz szczęście z tym wywoływaniem...u mnie dopiero tydzień po terminie wywołują?!?! (pierwszy poród mi wywołali z powdzeniem) a termin mam na 7 lutego...mimo wszystko mam nadzieję, ze samo się rozkręci!

Ewitka, ja jak pomyślę, że mam zostawić mojego Olafcia z teściową i siedzieć w szpitalu...to płakać mi się chce! Bardzo będę za nim tęskniła!!!!

Do góry