reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
A ja wlasnie nie moge sobie tak na luzaku do staranek podejsc... Chocbym nie wiem jak sie starala... Niby jest luz, ale jak zblizaja sie TE dni zaczyna mnie napierwniczac i w glowie wlacza sie alarm "Trzeba sie bzykac! Owulka sie zbliza! Szkoda zmarnowac szansy!":sorry2:

:-D:-D:-D dobre ale cos w tym jest chyba wszystkie tak pochodzimy

Ja mam dzis 8dc tempka niska a test owulacyjny pozytywny
a nic nie czuje a i sluzu nie za duzo ale dosc lepki
W srode usg to sie zobaczy co sie tam wyprawia
Przytulanki sa ale nie co dziennie tylko tak co drugi
bo gin nie kazal codziennie z jego doswiadczenia u pacjentek

reklama
:eek::errr::evil:
Wiec niech nikt nam tu sie nie wymadrza, ze wystarczy odpuscic i sie od razu zachodzi. ;-)Bo tak sie nie da!:sorry2:

Pamietam ta sytuacje.:tak: Ja bylam u gina jakie 9 dni przed @. Wiec teoretycznie pewnie jeszcze nie zaczelo sie zagniezdzac...
No właśnie:)
Mnie się wydaje że może po śluzówce coś mogła widzieć...ale pewna nie jestem
Chyba zaczynam się nakręcać:wściekła/y:

:-D:-D:-D dobre ale cos w tym jest chyba wszystkie tak pochodzimy

Ja mam dzis 8dc tempka niska a test owulacyjny pozytywny
a nic nie czuje a i sluzu nie za duzo ale dosc lepki
W srode usg to sie zobaczy co sie tam wyprawia
Przytulanki sa ale nie co dziennie tylko tak co drugi
bo gin nie kazal codziennie z jego doswiadczenia u pacjentek
Mi tez kazal co dwa dni:tak:

:eek::errr::evil:

Mnie się wydaje że może po śluzówce coś mogła widzieć...ale pewna nie jestem
Chyba zaczynam się nakręcać:wściekła/y:
Pewnie tak.

A jakie masz objawy?;-)

Mi tez kazal co dwa dni:tak:

Pewnie tak.

A jakie masz objawy?;-)
Ehhhh sama już nie wiem. Jest mi nie za dobrze :zawstydzona/y: NIec nie mogę zjeść;/Ale to może dlatego że wczoraj mieliśmy stresujący dzień. Problemy z furą:tak:Zaraz idę odebrać autko i trzeba kase wydać :wściekła/y:

Ehhhh sama już nie wiem. Jest mi nie za dobrze :zawstydzona/y: NIec nie mogę zjeść;/Ale to może dlatego że wczoraj mieliśmy stresujący dzień. Problemy z furą:tak:Zaraz idę odebrać autko i trzeba kase wydać :wściekła/y:
To pewnie na mysl o wydaniu kasy Cie mdli;-)

Ja juz w objawy typu mdlosci, zgaga, bole cycowe nie wierze:no:
Ale oby u Ciebie bylo inaczej:tak:

I wiecie co jest najgorsze że mam świadomośc że @ przyjdzie! Bo staranka były za późno, bo była laparoskopia!!!
A psychika robi swoje:zawstydzona/y::wściekła/y:
I wczoraj jechałam do pracy autobusem, bo fura w naprawie... a mam spory kawałek bo 25 km w jedną stronę i jak wracałam do domu to zasnęłam:baffled: Gdzie nigdy nie rozumiałam ludzi którzy mogą spać w autobusie!!!:no:Śmiać mi się chciało jak widziałam coś takiego. A wczoraj sama zasnęłam jak dziecko i nawet nie wiem kiedy...

To pewnie na mysl o wydaniu kasy Cie mdli;-)

Ja juz w objawy typu mdlosci, zgaga, bole cycowe nie wierze:no:
Ale oby u Ciebie bylo inaczej:tak:
No własnie ja też nie wierze!!! Bo kiedyś to nawet miałam tak że wchodziłam do domu a mąż gotował obiad to leciałam do kibelka wymiotować , a oczywiście małpa i tak przychodziła:-D

ja tez w te objawy ciazowe nie wierze...tzn wczesnej ciazy...ja co miesiac byłam w ciazy miałam wszystkie objawy...teraz nie wyszukuje na siłe bo po co....ale te 2 tyg po płodnych zawsze sa ciezkie bo sie za duzo mysli wrr

ja tez w te objawy ciazowe nie wierze...tzn wczesnej ciazy...ja co miesiac byłam w ciazy miałam wszystkie objawy...teraz nie wyszukuje na siłe bo po co....ale te 2 tyg po płodnych zawsze sa ciezkie bo sie za duzo mysli wrr
No pewnie masz racje!!! a wydaje mi się że nawet o tym nie myślę , bo przecież jeszcze jestem przed @!

reklama
Oj ciezkie...:sorry2:

A jak juz jestesmy przy objawach to ja mam dzisiaj zgage;-)

Do góry