reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Andzia, macku czekamy na te II krechy...fluidki są potrzebne...:)
Na mnie w tym cyklu nie liczcie;-)

Kochana chyba troszkę za wcześnie na test:) Pamiętasz jak pisałam kiedyś że Robiłam test 2/3 d ni przed@??I wyszedł mi negatywny? Więc mój mąż długo nie myśląc dorysował mi na nim długopisem drugą kreseczkę i stwierdził że głupoty gadam bo jest pozytywny:-D No i jak zrobiłam test w dzień @ to faktycznie był już pozytywny:tak: Więc bardzo mocno zaciskam za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
A mi sie akurat czerwony dlugopis skonczyl;-)

Ja nie wierze, ze uda mi sie zajsc naturalnie. Cala nadzieje pokladam w IUI. I ta bedzie owowcna za pierwszym podejsciem;-)

Dziewczyny, czy bromergon uregulowal Wam cykle??
Ja ptrzed braniem pomimo wysokiej prl mialam regularne.
Co prawda wahania sa od 25 do nawet 30 dni, ale mysle, ze nie ma co panikowac.
Moze sprobuj sie poobserwowac/porobic testy owu? Jak bedziesz wiedziala ile trwa twoja faza poowulacyjna i kiedy miewasz owulke, bedziesz wiedziala kiedy sie spodziewac @. Ja tak robie i nigdy nie jestem zdziwiona;-)

reklama
macku jakoś mijamy się
czy tem ginek z Poznania zapisał Tobie jakieś leki ???
czy tak na naturalnym bez żadnych wspomagaczy

p.s. jakoś mijamy się :(

suzi, nie, nie, nie :-) poki co nie staramy sie, ale tez nie uzywamy zadnych zabezpieczen :-) przy mojej prolaktynie ciaza jest jak na razie niemozliwa. Z tym przyjsciem @ chodzilo mi, zeby przyszla jutro, bo zonaczaloby to, ze cykle 32 wrocily :-)

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj 18 d.c. i zaczyna mnie brzuszek pobolewać normalnie jak dostane jutro @ tak jak zeszłym razem to normalnie w łeb se strzele:wściekła/y:. Ehhhhhhhh.....

suzi, nie, nie, nie :-) poki co nie staramy sie, ale tez nie uzywamy zadnych zabezpieczen :-) przy mojej prolaktynie ciaza jest jak na razie niemozliwa. Z tym przyjsciem @ chodzilo mi, zeby przyszla jutro, bo zonaczaloby to, ze cykle 32 wrocily :-)
Aaaa no widzisz nie doczytałam, albo mi sie pomieszało:zawstydzona/y: To i tak trzymam &&&& żeby przyszła reguralnie/albo za miłą niespodziankę:-D Chcieli byście już???

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj 18 d.c. i zaczyna mnie brzuszek pobolewać normalnie jak dostane jutro @ tak jak zeszłym razem to normalnie w łeb se strzele:wściekła/y:. Ehhhhhhhh.....
Może w tamtym cyklu po prostu się coś poprzestawiało??? Trzeba wierzyć że teraz będzie dobrze:tak:

reklama
jakby bylo to by bylo :-) nia mielibysmy nic przeciwko, ale poki co starania zamiar mamy rozpoczac koncem roku :-) jak skoncze szkole, obronie sie i takie tam :-)
ale czuje juz nadchodzaca @:-) no niech przyjdzie jutro

Do góry