sylkabecia
Fanka BB :)
juz nie pamiętam czy miałam takie badanie, ale dobrze że działasz, a mówił coś kiedy będzie możliwe iui bo wyniki już pewnie za tydzień będą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to badanie kosztuje 500zł to podstawowe u mnie tez kosztuje 100złASIIEK- a napisz mi kochana ile placicie za takie badanie ????????mąz robil takie podstawowe-czyli ilość i ruchliwośc to 100zl
Po dwoch wizytach u tego lekarza do ktorego chodzi sylkabecia, sytuacja moja ulegla zmianie. Po pierwsze: wczesniej w invimedzie i citymedzie po wynikach meza mowili ze jest sporo ponizej normy jesli chodzi o predkosci, wiec bylismy nastawieni ze to problem u niego. Po badaniu na Polnej, okazalo sie ze nasienie meza jest super, bo te widelki ktore sa podawane to sa sciagane z internetu i one zawsze sa mocno zawyzone (nie uwzgledniaja wplywu srodowiska i tempa zycia), poza tym sa dla dawcy nasienia a nie dla zwyklego faceta ktory chce po prostu zaplodnic!! Jesli chodzi o mnie, to okazalo sie ze mam mniejszy lewy jajnik (jak tego popzredni lekarze mogli nie zauwazyc?!), wiec prawdopodobnie co drugi cykl jest nieaktywny. Mialam 3 razy pobierana krew w pt na Polnej, dzisiaj i jeszcze jutro. Pozniej doktor je zestawi i zobaczymy co dalej..
Cześć dziewczyny
juz śpiesze z tłumaczenie bo widzę że zasiałam zamęt - chodziło mi że maćku była u tego ginka co pracuje na Polnej i jak na razie jest zadowolona
ja byłam na podglądzie po IUI i może.... poczekamy zobaczymy
przystępującym do IUI życzę powodzenia![]()
to badanie kosztuje 500zł to podstawowe u mnie tez kosztuje 100zł
NATUS- powodzenia!! niech sie wszystko uda!!Wyniki maja byc w tym tygodniu, pojade do niego juz po owulacji z wynikami ktore jeszcze dzisiaj robilam i jutro zrobie. Wtedy powie jak to wyglada no i mnie zbada czy pekl mi pecherzyk ( w pt mialam bardzo ladny 18 mm na prawym jajniku). Wtedy zadecyduje czy w nastepnym cyklu bedzie inseminacja czy bardziej szczegolowe badania no i jak bedziemy stymulowac/leczyc.