reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
dzis 11dc. Drugi dzien robie testy owu i dzis kreska T wyszla o wiele jasniejsza od wczorajszej;/ i na majtkach mialam dzis brazowe uplawy-nie mialam takich nigdy. Myslicie, ze juz mialam owu? Troche nie mozliwe:crazy: moze przez to, ze jestem chora tak zeswirowalam.
mary-beth witamy Cie w naszym gronie staraczek:))

reklama
i znow mi sie przesunie wizyta. bylam teraz u lekarza i do wt mam nie wychodzic z domu. to teraz jedynie moge jechac po dupka w sr, zeby mi przepisal. Nie lubie zyc w nieswiadomosci. Przyzwyczailam sie do monitu bo wiem kiedy co i jak. Juz daje ten cykl na straty;/ kolejny chcialam sobie odpuscic ale mozna powiedziec, ze ten mam odpuszczony to moze bede minitorowac przyszly. Tylko mojemu juz sie nie chce jezdzic i nie wiem jak go przekonac;/
mama wczoraj dzialalam i wlasnie nie wiem czy znow dzisiaj czy dopiero jutro. Ogolnie to znow chyba zaczynam czuc jakas infekcje tam w srodku.... Qrwicam moze czlowieka wziac. Wszystko pod gorke;/:wściekła/y:

witaj Mary

a ja jak zaczelam brac ta lutke to trace nadzieje na ciaze w tym cyklu bo ani objawow juz zadnych :-(
sluzu nie moge sprawdzic temki tez nie
normalnie masakra
zwariuje do srody:wściekła/y:

jak myslicie .. jak hipotetycznie nie mialam jeszcze owu to moge sobie dac jakas ampulke dowcipnie?:) nie bedzie to przeszkadzalo armi w dotarciu na miejsce?

PALU - jak dzialania byly wczoraj to dzis odpuść i podzialajcie jutro(tak radzi mój gine,ze dla armii lepiej jak co 2 dni )
a co do leków to pytalam kiedyś gina o to i powiedzial,ze jak leki to nie dzialać..więc może daj ten cykl na straty i sie podlecz...chyba ,ze infekcja nie daje Ci w kość to dzialajcie..

BEATKA- nie szukaj objawów..a do środy juz niedaleko..ja teraz w listopadzie jak bylam w ciąży mialam takie objawy-brak apetytu i wodnista wydzielina-czasem tak lecialo ,ze myslalam ,ze @ przyszla..
w życiu bym nie pomyślala,ze to na fasolkę..
także glowa do góry i czekamy w miarę cierpliwie :))

Maja16 spokojnie, powiem ci że ja też oglądałam dziecięce rzeczy długo przed tym jak zaszłam w ciąże, to taka moja terapia była, choć niektórych to dołuje.
Clodi życze aby jak najszybciej to błogosławieństwo u ciebie zagościło.
Paula myśle ż nie zaszkodzi, w ciąży też się bierze dowcipnie przeciwzapalne. A raczej to nie spowalnia plemników.
Mary witaj w naszym gronie.

A ja przez swoją głupote pewnie mam cykl w plecy, na początku pamiętałam o regularnym braniu bromka ale od owulacji jakoś zapominałam i nie sądze że zaskoczymy w tym miesiącu choć chętnie na listopad bym się pisała:)

dentico29 mnie to nie dołuje tylko już bym wszystko najlepiej zaczeła kupować i jak znajdę coś ciekawego to biegnę do mojego i pokazuje a on sie śmieje ale jak idziemy razem na zakupy to biegnie pierwsze co na ubranka dziecięce i pokazuje zobacz jakie śliczne;-)

BEATKA- nie szukaj objawów..a do środy juz niedaleko..ja teraz w listopadzie jak bylam w ciąży mialam takie objawy-brak apetytu i wodnista wydzielina-czasem tak lecialo ,ze myslalam ,ze @ przyszla..
w życiu bym nie pomyślala,ze to na fasolkę..
także glowa do góry i czekamy w miarę cierpliwie :))[/QUOTE]

Ja miałam identycznie przed ostatnią@ a że mi się spóźniła 3dni to biegałam cały czas do toalety bo było mi tak mokro i myślałam że to@ a tu 3dni nic, wkońcu zemdlałam w pracy przyszłam do domq i dostałam@ a już miałam nadzieję że ona nie nadejdzie ,no ale niestety jeszcze nie tym razem
i powiem Wam żę ostatnio schudłam i nie mam wogóle ochoty na jedzenie co w moim przypadku jest bardzo bardzo dziwne bo ja uwielbiam jeść:-Dale to już pewno stres przez brak fasolci i w pracy ostatnio też nie ciekawie no i ślub coraz bliżej mnustwo rzeczy do załatwienia a my za granicą pracujemy a weselicho w Pl

reklama
to znowu ja:) jajniki mnie bardzo bola i na wkladce jest znowu krew plus ciagnisty sluz taki jak plodny. Tylko zastanawiam sie czy to jest moj sluz czy mojego M wczorajsze z rana wypociny....dzis 11dc myslicie, ze to juz? test owu nie wykazal jeszcze T kreska jasniejsza od C.. nie wiem czy sie dzisiaj przytulac jak to robilam wczoraj rano... szkoda stracic okazji jak to to. Dalam ten cykl na straty ale moze cos z tego bedzie. Owu jestem zawsze pewna po monicie, a tak to nie mierze tempki i ogolnie mozna powiedziec, ze nie znam za dobrze swojego ciala:)

Do góry