pełna nazwa to clostylbegyt i jest to lek, który bierze się na wzrost pęcherzyków. dzieki niemu organizm produkuje więcej pęcherzyków, które lepiej rosnąwybaczcie ignoracje ale clo to co to jest i na co sie to bierze?
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARY- czesc kochana,już nie dużo Ci zostało w pracy
WIKLUA- aleśmy sie daaawno nie widziały...szok..co u Ciebie kochana,jak po laparo..na czym teraz "stoisz"???
WIKLUA- aleśmy sie daaawno nie widziały...szok..co u Ciebie kochana,jak po laparo..na czym teraz "stoisz"???
to ja juz nie rozumiem czemu dostalam progesteron. chociaz moj pechol byl urosniety.. tyle, ze nie pekniety. Ale co ma w takim razie progesteron do owulacji?
Ja juz sie spotkalam z sytuacja, ze lekarz zapisuje progesteron, aby wywolac owulacjie. Chodzi chyba o to, aby wyregulowac cykl, a wtedy owulka sie tez pojawia...? Jezeli dobrze pamietam to taka sytuacje miala Scully z watku 2010. Moze ja o to spytaj?
Maron kurcze jeszcze sie nie doczekalas?
Ja juz sie spotkalam z sytuacja, ze lekarz zapisuje progesteron, aby wywolac owulacjie. Chodzi chyba o to, aby wyregulowac cykl, a wtedy owulka sie tez pojawia...? Jezeli dobrze pamietam to taka sytuacje miala Scully z watku 2010. Moze ja o to spytaj?
Maron kurcze jeszcze sie nie doczekalas?

reklama
Podziel się: