reklama
pysiolina86
Zaciekawiona BB
Maćku jak się czujesz?
ja chyba powinnam zrobić test, jestem 17dpo IUI, nadal biore luteine w sumie zawsze dostawalam okresu w trakcie brania luteiny.chyba musze sie jednak odwazyc
ja chyba powinnam zrobić test, jestem 17dpo IUI, nadal biore luteine w sumie zawsze dostawalam okresu w trakcie brania luteiny.chyba musze sie jednak odwazyc
Maćku jak się czujesz?
pysiolina a kiedy miałas termin @?? testuj ale juz!! mocno zaciskam!! :-)
czesc dziewczyny jestem z forum staraczek na 2011, chciałam spytac czy któras miała podobna sytuację, juz sama nie wiem co mam robić? Mianowicie mam 27 lat staramy się z męzem od dwóch lat o dziecko i nic. Mam regularne @, jesteśmy oboje zbadani i zdrowi, łącznie ze wszystkimi możliwymi parametrami krwi ( hormony ) wszystko jest w porządku. Fizjologicznie też. Moja lekarka dała mi skierowanie na laparo, na które nie chcę iść. Zanim to zrobię ( w co wątpię ) chciałbym spróbowac inseminacji, tylko zastanawiam się czy to wogóle ma sens - jak by nie było to może być kolejne 1000 zł wyzucone w błoto
Czy ktoś miał podobny przypadek ?????????????????????????? helllp
pysiolina86
Zaciekawiona BB
Asiiek generalnie na Betę mogła pójść już w zesżły poniedziałek ale nie składało się.
Zawsze dostawałam miesiączkę 14 dnia brania luteiny a teraz nie wiem co się popierdzieliło ze nadal go nie ma - jakoś nie wierze że się udało bo nie mam tyle szczęścia.A oprócz starsznie bolących piersi, oj strasznie to nic a nic zadnych objawów.
w drugiej ciązy po tygodniu od owulacji już wiedziałam i teraz tez mi się wydaje ze powinnam wiedzieć.
No ale jutro muszę zrobić test
Zawsze dostawałam miesiączkę 14 dnia brania luteiny a teraz nie wiem co się popierdzieliło ze nadal go nie ma - jakoś nie wierze że się udało bo nie mam tyle szczęścia.A oprócz starsznie bolących piersi, oj strasznie to nic a nic zadnych objawów.
w drugiej ciązy po tygodniu od owulacji już wiedziałam i teraz tez mi się wydaje ze powinnam wiedzieć.
No ale jutro muszę zrobić test
palemka kotek - na Twoim miejscu namowilabym ginke na hsg, zeby sie nie okazalo, ze inwazyjne laparo bylo na nic jak sieo kaze, ze zadnych zrostow nie ma.
pysiolina - no wlasnie! w kazdejc iazy objawy moga byc rozne. idz na bete! a sikacza robilas? :> &&&&&&&&&&&&&&&
pysiolina - no wlasnie! w kazdejc iazy objawy moga byc rozne. idz na bete! a sikacza robilas? :> &&&&&&&&&&&&&&&
pysiolina86
Zaciekawiona BB
nie robiłam ani sikacza a bety, jakaś totalnie nieogarnięta w tym cyklu jestem.
IUI miałam robione z kaszlem na fotelu bo rozchorowałam się 2 dni przed, potem dostałam jakiegoś uczulenia na języku i nawet nie miałam czasu pomyśleć i jakoś szybko zleciąły mi te 2 tygodnie.
jak długo może trawać faza lutealna? gdzies znalazłam że około od 12 do 16 dni a ja mam dziś 17 dzien fazy lutealnej ....
hmmm tylko nie torbiel znowu....
IUI miałam robione z kaszlem na fotelu bo rozchorowałam się 2 dni przed, potem dostałam jakiegoś uczulenia na języku i nawet nie miałam czasu pomyśleć i jakoś szybko zleciąły mi te 2 tygodnie.
jak długo może trawać faza lutealna? gdzies znalazłam że około od 12 do 16 dni a ja mam dziś 17 dzien fazy lutealnej ....

reklama
Podziel się: