reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Wy dobranoc a ja Dobry wieczór :)
Dopiero mam chwile spokojną, po 18 pojechałam z Jula do M1 bo w realu dosc tanie Pampki byly, a w domu juz sie konczyly. Kupilam jeszcze troche drobiazgów.
O duze obiadki Bobovity dwa sloiczku za 6 zyla z groszami :)
I jogurt dla mojego B Jogobelle truskawkowa i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze dorwalam wiaderko 1 kg :) pierwszy raz widzialam taki duzy jogurt. Moj zarlok na raz go zje!

AAA i najwazniejsze to sliczna (jak dla mnie) czapeczce Julce w H&M czerwona w groszki taka cieniutka i na uszki nachodzi :) i rozmiar na 6 m ;D w szoku jestem albo zanizona rozmiarówka alebo Moja mała ma taka mała główke :)

Jak wrocilysmy to obowiazkowe wyglupy z tata na lozku i wkoncu padla. Ja poszlam na pogaduchy do tesciowej na góre i sie tam zasiedzialam jakies 1,5 h :) haha
Teraz przejrze co w necie pisza i spadam spac!!!

Natuśka a my dzis na obiadokolacje jedlismy pizze- Kebab ;D
Dobranoc

Dzień dobry.

Ja niestety już na nogach a taki miałam piękny sen. Mała coś piszczała jak sie obudziła ale dostała ciumkersa i śpi dalej a ja sie dobudzam kawusią.
Po 11 ma wpaść po nas Mąż i jedziemy do Walerianowa więc jakby ktoś chciał wpaść po bratki to spotka sie ze mną :-). A jak nie to zapraszam na flaczki.

milego_dnia_stronka-agusi_5.jpg

hejka
nocka ok
zrobilam sobie małe spa poki Nikos spi
dziadek Maciej przyjechal i szlifuje stoły, popadało ale miejmy nadzieje sie wypogodzi...

ciekawe co u An? moze urodziła ?:)

***** był właściciel i za 3 niezapłacone czynsze i tak mamy eksmisje i wymienia nam zamki bo ponoć ma prawo. Ciekawe gdzie ja pójde za 2 miesiące. MOPR Nam niepomoże bo nie mamy umowy podpisanej :smt010 a i nie mamy z czego zapłacić 1000,00 :smt010

reklama
Do góry