reklama

Czerwiec 2010

Tak się własnie zastanawiam co u Zdec , Ola Fasola się nie odzywa ostatnio , Hefi pewnie zapracowana , Buterfy też z tydzień się nie odzywa , Avenka też jakoś tak , chyba tez ma kocioł w pracy.
Eagle - jak tam dzisiaj zajęcia poranne z Tomaszkiem? Jak się czujecie ?
Kasiulka- Jak się Hania miewa ? Troszke mniejsza gorączka?
Nadika - gratulacje dla Mamy i Raczka Nieboraczka!
Gosiu- Bardzo pysznie wygląda ten Twój serniczek!
Emali- A dlaczemu oczko rozebrane? Się Kobieto oszczędzaj z tym kręgowym słupem. Jak sie wogóle po tych rehabilitacjach czujesz?
Koriander - Super ze Lilunia polubiła rowerkowanie:)
OlaVip- Dzisiaj piąątek! :)
Kreatorka - Dzielna Kobieto! Ja tez jakoś się trzymam bez słodyczy i chipsów:) Z rozstepami nie pomogę bo nie nabyłam w ciąży , pewnie dlatego że ja kawał baby jestem i moje ciało przyzwyczajone do chudnięcia i tycia:)
Ewelinka - kawka z czekoladką mniammmm :)
Yoshe - gdzieś Ty była/:) z miesiąc lub 2 Cię tutaj nie było Kochana
Mam prosbe nie mówmy o słodyczach:)
Skończyłam prasowanie z 2500 kalorii poszło:) Jutro jeszcze kosul całą szafę męzowych musze poprasowac bo dzisiaj juz mi nogi w pupkę wchodzą:) A jeszcze obiadek musze iść zrobic jak przybędzie mój Księciuniu. Dzisiaj szaleństwo!!!!
Żeberka w sosie słodko- kwaśnym z ryżem jaśminem pachnacym z warzywami:) Już nie mogę się doczekac az przyjdzie , specjalnie nic nie jadłam:) by móc zrobić taki obiadek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Robicie jakies sosy do II dania dla maluchów? warzywko, mieso i weglowodzany ( ryz, ziemniaki, kasza) troche to suche... :( podajcie jakis przepis na sosik :) plizzz
I jeszcze czym Wasze dzieci teraz najchetniej sie bawia ? Chce mlodemu kupic jakies zabawki i nie bardzo wiem co wybrac...
ma pchacz, 2 sortery, bebenek, telefon, grajace kluczyki, grajace zwierzatka...to z tych wiekszych ktorymi sie interesuje bop "drobnica" juz nie bardzo ...

kuba ma teraz ambe na punkcie takich zwyklych duzych plastikowych klockow,no i oczywiscie duplo
albo traktorka ze zwierzatkami,spiewa gra i tanczy;) im wiekszy halas tym lepiej;)

a sos ja daje taki jak my jemy- pomidorowy z koncentratu,troche ziol-majeranek itp
albo taki pieczeniowy
to co my jemy

Perfecta - może i piątek, ale ale ale męża nie będzie...aaaaaaaaaaaaaa:'( chlip, chlip. chlip :'( :baffled: będzie dopiero jutro. Ten ich szef to jakiś poje**ny jest kutwa no! Jeszcze jeden taki numer i wyślę temu baranowi podpalone gó*no w torebce pod chate!!!!
Nie dość, że go nie ma od pn do pt, robi po 12 -14h, wypłata jest taka że tyle to powinien zarabiać na 8h a nie na 12!(szczegół,że się jeszcze z tą wypłatą spóźniają..), to jeszcze najlepiej niech pracownicy robią dzień i noc i nie wracają do domu na weekendy.
Ciekawa jestem czy ten pacan chociaż jeden tydzień by tak wytrzymał!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry:

Perfecta- ja nigdzie nie wychodzę -staram się poczytywać w wolnej chwili ale jak tylko mam coś napisać to zaraz się czymś zajmę i już nie pamiętam co komu... moja pamięć jest bardzo dobra ale stanowczo za krótka :/

fajnie że omawiacie wątek termometrów -tez chcę zamówić ale chciałabym bezdotykowy, czytałam że najlepsze są termometry medyczne, ale boję się że kupię jakiś badziew :/

co do odstawiania nie pomogę, mały miał 3 mies jak zabrakło mi pokarmu, cały dzień był głodny i musiał załapać jak się pije z butelki, jak już załapał więcej ode mnie nie chciał :( tak się skończyła historia karmienia piersią :(

dołączam do żyraffki w kwestii wiecznie niewyspanych, pomimo że mój pije mm i tak w nocy mam 2 karmienia, nie wiem co zrobić żeby pił więcej a rzadziej, nie udało mi się jeszcze wcisnąć w niego więcej niż 150ml :/ a norma to 120 więc 2 razy karmię go w nocy, o 24 i 4 :( oczywiście je na śpiocha i nawet go z łóżeczka nie wyciągam ale chciałabym żeby przesypiał caaaaaaałą noc :)

Czy Wasze maluszki ładnie gryzą pokarmy? Mój to chyba tylko połyka w całości to co mu podam... w kupie była marchewka w kostce O_O On chyba nie wie po co ma zęby :/

Hej

Sorry nie nadrabiam bo sporo tego, wczoraj mi neta zablokowali jak nigdy, ale dzis juz oplacone i odblokowane

Mikołaj skonczyl dzis 10mies.... jejku ale to zleciało.... dzieki za wszystkie zyczenia:*** :-)
Zaliczylismy dzis wielkie zakupy i w sumie zadowolona jestem ale jeszcze jeansów szukałam i balerinek i nie moglam znalezc fajnych.... moze jeszcze u mnie gdzies znajde co mi sie spodobaja ;]

Ja wpadłam tylko powiedzieć że u nas za oknem termometr wskazuje 32 stopnie....Cały dzień za domem jesteśmy......Rano Play Farm a potem spacerki, spacerki, spacerki.....Teraz Polcia zjadła kaszkę i znów idziemy sie przejść po osiedlu.....
Poniżej zdj ęcia z Play Farm....

Krzysiowi i Kacperkowi ( to z wczoraj)
oraz Hani i Mikołajowi ( dzisiaj)
życzymy z Polusią samych radości w życiu
Uśmiechu na buziach i zawsze słoneczka w serduszku!!!!

Załączniki

• DSCF7005.jpg
    DSCF7005.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF6995.jpg
    DSCF6995.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF7014.jpg
    DSCF7014.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7035.jpg
    DSCF7035.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF7082.jpg
    DSCF7082.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF6987.jpg
    DSCF6987.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF7028.jpg
    DSCF7028.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 5.jpg
    5.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 6.jpg
    6.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Agi............................................. U nas 21 stopni....................................................................................................................................................................................... w salonie a w sypialni 20 :P

Hej

Mikołaj skonczyl dzis 10mies.... jejku ale to zleciało.... dzieki za wszystkie zyczenia:*** :-)
Zaliczylismy dzis wielkie zakupy i w sumie zadowolona jestem ale jeszcze jeansów szukałam i balerinek i nie moglam znalezc fajnych.... moze jeszcze u mnie gdzies znajde co mi sie spodobaja ;]
gratuluje zakupow i STO BUZIAKOW DLA MIKUSIA!!!:tak::tak:

Agi super!!!!Widze ze troche energii wrocilo! Slodziuchna Polusia! Jak jej sie udalo postawic sobie dwie pilki na glowie???:-D:-D

Butterfly u nas z kupy Lili to by sie dalo salatke warzywna czasami zrobic :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agi............................................. U nas 21 stopni....................................................................................................................................................................................... w salonie a w sypialni 20 :P
Hihihihihihi :-)
U mnie w salonie zimniej niż na zawnętrz :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry